• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Află-ți talentul ascuns în funcție de data nașterii. Ce spune numerologul Adam Stavarache despre darurile spirituale

Află-ți talentul ascuns în funcție de data nașterii. Ce spune numerologul Adam Stavarache despre darurile spirituale

Un calcul simplu ne poate ajuta să aflăm dacă ne-am ales corect profesia sau dacă avem daruri spirituale de care nici nu bănuim. Numerologul Adam Stavarache a oferit mai multe detalii despre acest subiect în emisiunea Vorbește lumea. 

„Adunăm ziua nașterii cu luna nașterii, fără an. ( de exemplu 6 decembrie: 6+12) Vom calcula în funcție de arborele cabalic. Sunt 22 de coduri ale universului, ale evoluției noastre spirituale. În data de naștere a omului se găsește talentul, arborele lui energetic. Dacă rezultatul depășește 23, adunăm cifrele între ele (exemplu: 2+3=5), rămâne darul 5. Acum aflăm darurile, le luăm pe rând. Se întâmplă ca oamenii să nu creadă în talentul acela”, spune numerologul Adam Stavarache.

1 - Sunt oamenii care au darul manifestării. Este un dar mai interesant, au capacități de magie, capacitatea de a materializa gândurile, dar și fricile. E foarte rar, a fost pe vremuri. 

2 - Mila și compasiunea. Cei care au darul 2 au milă și copasiune (  de exemplu, cei născuți pe 1 ianuarie; 1+1= 2).

3 - Creativitatea și energia de a face spațiul frumos. Sunt oameni de conducere. Dumnezeu îi pune în situații în care trebuie să organizeze. Adesea nu cred în el. 

4 - Sunt foarte loiali în principii și, în mare parte, ajung oameni de conducere în societate, unde gestionează o mulțime de oameni. 

5 - Generozitate, căldură. Sunt aici să suțină lumea, sunt buni învățători. Cumva, ei tot timpul arată calea. 

6 - Dumnezeu le-a dat darul frumuseții, flexibilitatea psiho-emoțională. Practic, darul lor este de a lua toată energia negativă și de a o curăța. Au darul de a vindeca rapid conflictele. Aduce frumusețe în lume. 

7 - Darul lor este bucuria, dinamismul, ambiția, puterea de a conduce mase. Au o ambiție foarte mare, se pot muta din loc în loc. Se pot muta ușor în alt oraș și se acomodează foarte repede. 

8- Perfecționismul, organizarea și justiția. Ei simt rapid nedreptatea. Cumva, sunt acei oameni care au primit darul să facă justiție. Ar fi bine să lucreze în justiție, în avocatură. Cifra 8 este una de putere, de organizare, de structurare. 

9- Au primit darul de la Dumnezeu să devină profesori. Sunt mentorii, înțelepții. Darul lor este de a vindeca prin cuvânt. 

10- Darul lor este de a face schimbări totale. Se nasc săraci și devin bogați. Numărul 10 înseamnă tot timpul urcare, o evoluție lenta. Ei își pot transforma viața la toate nivelurile. 

11- Curajul, tenacitatea, ambiția și puterea. Sunt oamenii care îi motivează foarte mult pe alții. 

12- Renunțarea la sine, devotamentul pentru o cauză nobilă. Sunt în stare de sacrificii, pun nevoile celorlalți pe primul loc. 

13 - Renașterea sufletelor căzute. Ați văzut că sufletele se mai pierd în depresii, dependențe. Oamenii cu vibrația 13 sunt cei care ridică aceste suflete. 

14 - Vindecarea. Comunicarea cu îngerii. Iau energia de sus și o transmit pe pământ. Darul lor este de a vindeca prin plante, prin orice. 

15 - Darul creației. Spirit pasional. Pot citi rapid tristețea unei persoane, slăbiciunea unei persoane. Îi ajută pe oameni să-și găsească pasiunile. Intuitiv, sufletul ei știe să-ți dezvolte pasiunile. 

16- Este o energie care te învață când să conduci. Se numește lider de conștiință. Au o forță mare, greu de stăpânit. Au darul creației.

17 - Darul lor este faima. Așa putem vedea viitorul copiilor. Faima, scrisul, posibilitatea de a lucra în mass-media, publicitate, promovarea unei cauze speciale. 


18- Darul lor este viziunea, magia, capacitatea de a simți adevărul. 

Pentru numărul 19,20,21 și 22 poți găsi răspunsul în materialul video de mai sus. 


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni