Marian Olteanu și Silviu Mircescu, la Vorbește Lumea!

Marian Olteanu și Silviu Mircescu, la Vorbește Lumea!

Pe 6 noiembrie avem un nou episod de neratat din serialul Clanul, diseară, de la 20:30.

Tudor va ajunge în celulă cu Bebe, iar Tătuțu pare că este mai bănuitor ca niciodată și îi va pune o întrebare cheie lui Achim: „Ne-a luat libertatea la toți. Dar Florinel n-a greșit cu nimica. Greșeala lui că sunt io ta-su. Marile Măcelaru și n-am avut grijă... Dacă ți-ar cere cineva capu la Tătuțu tău ca să-l aduci pe frățior înapoi, l-ai da?”. Tudor nu va ezita și îi va răspunde: „Da, Tătuțu. Ți-aș lua gâtu fără să clipesc pentru Pavel”. „Dușmanu cinstit e mai de valoare ca prietenu mincinos”, va spune Bebe. Cât de tensionată va fi discuția dintre cei doi, vedem în doar câteva ore.

​Magda e prinsă între alianțe, tot ce își dorește este să-l găsească pe Florinel, însă Sergiu are nevoie de ajutorul ei. „Sergiu ăsta e periculos! Pentru Bebe, mi-ar lua gâtu ca la găină. Trebuie avută grijă cu el. Nu are multă minte, dar are instinct de animal. Mă ia pe șira spinării când mă gândesc la el”, va spune femeia, după întâlnirea cu bărbatul care îi dă fiori.

Vera va avea o vizită în miez de noapte la penitenciar și va trece printr-un adevărat coșmar.

La Vorbește lumea, despre noul episod au venit să povestească Silviu Mircescu și Marian Olteanu. În plus, i-au invitat pe telespectatori la teatru, iar Silviu Mircescu a povestit inclusiv că și-a luat permisul de conducere. După cum a exclamat chiar Shurubel: "omul ăsta nu doarme." În completare, Marian Olteanu s-a referit la el însuși și a glumit: "moldovenii sunt mai leneși."

Povestea din Clanul continuă în această seară de la 20:30. Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO.

FOTO: CAPTURĂ VORBEȘTE LUMEA 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni