• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Ce cadou special au inventat colegii de la Vorbește lumea pentru Shurubel, sărbătorit de Sfântul Andrei

Ce cadou special au inventat colegii de la Vorbește lumea pentru Shurubel, sărbătorit de Sfântul Andrei

De Sfântul Andrei, la Vorbește lumea, au fost o mulțime de sărbătoriți: Andreea Caranda, producătorul general al emisiunii, Shurubel, pe care îl cheamă Andrei și chiar și Andreea Marinescu, jurnalista colegă de la Știri.

Dacă Andreea Marinescu a primit un tort în studio-ul știrilor, special pentru Shurubel a fost pregătită special plăcintă cu mazăre: "nu am mâncat în viața mea, e super bună."

Și pentru că atunci când mănânci pentru prima dată ceva, își pui o dorință, Andrei Șhurubel i-a emoționat pe toți:

"Eu vreau să spun dorința. Vreau să dau momentul celor care sunt aici și au un Andrei în afara țării sau celor care sunt în afara țării și au un Andrei aici. Vreau să se întâlnescă și să se îmbrățișeze."

Gallery

Pe numele său real Andrei Lăcătuș, Shurubel a fost, înainte să prezinte Vorbește lumea, om de radio foarte cunoscut în România.c

S-a născut pe 18 mai 1988, în București și și-a descoperit pasiunea pentru radio încă din adolescență, când emitea chiar de pe holurile liceului.


În urmă cu mai bine de trei ani, Shurubel a decis să renunțe la domeniul devenit prima iubire și să înceapă o carieră în televiziune. Retragerea din radio a fost o decizie care a suprins pe toată lumea, dar se pare că a fost una de bun augur.

FOTO: CAPTURĂ EMISIUNE 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni