• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Roxana Nemeș: "Hai Roxana, revino-ți, dă-ți două palme, hai Roxana, trebuie să reziști, cum a fost și în cazul Survivor"

Roxana Nemeș: "Hai Roxana, revino-ți, dă-ți două palme, hai Roxana, trebuie să reziști, cum a fost și în cazul Survivor"

La Vorbește lumea, vedetele au povestit cu sinceritate despre modul în care reacționează la oboseală și cum îi fac față.

Gallery

Roxana Nemeș: Când eram foarte obosită am vorbit cu psihicul meu, hai Roxana, revino-ți, dă-ți două palme, hai Roxana, trebuie să reziști, cum a fost și în cazul Survivor unde eram foarte obosită, foarte obosită și nu aveam pic de energie. Hai, dă-ți două palme și revino-ți.

​Cristina Spătar: Am băut cafele, multe cafele și am încercat să rezist, mi-am pus picături în ochi. În general dorm puțin, să știi și asta se resimte în timp, nu mai pot să dau randament în sala de sport, parcă nu mai sunt eu.

Gallery

Albertina Ionescu: Am adormit unde m-am găsit! Adorm frecvent pe bancă, în parc, dacă ies și mă plimb. Chiar frecvent am adormit pe o bancă în parc în Spania, aveam avionul foarte devreme dimineața și am găsit o bancă, mă mângâia soarele...

Gallery

Vezi video atașat 

FOTO: CAPTURĂ VORBEȘTE LUMEA/ INSTAGRAM 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni