În culisele "Săriți de pe fix!" Ne pregătim de un nou sezon

Cel mai nebun show de divertisment se întoarce cu un sezon în care Cabral a pregătit provocări și jocuri noi pentru invitații săi.

Comedianți din România vor intra în această joacă plină de surprize, neprevăzut și umor, totul pentru a genera hohote de râs celor prezenți, dar și celor de acasă. În acest sezon, Anca Dinicu, Anisia Gafton, Alex Bogdan, Bogdan Drăcea, Lucian Ghimiși, Mihai Rait și Paul Ipate vor fi cei care vor intra într-un carusel nebun de încercări amuzante. Lor li se alătură trei nume noi care pun pariu pe comedie: Elvira Deatcu, Maria Popovici și Ramona Dumitrescu. Ca și în primul sezon, doi invitați speciali vor trece, în fiecare ediție, prin încercări sărite de pe fix.

La Vorbește lumea, reporterul Damiana Păun a realizat un LIVE din platoul emisiunii trăsnite și a stat de vorbă cu Cabral, dar și cu Alex Bogdan, Bogdan Drăcea, Paul Ipate, Elvira Deatcu, Anisia Gafton. 

Cabral: Se întâmplă foarte multe lucruri în sezonul acesta nou. (...) Sunt opt comediați și mai avem doi invitați în fiecare emisiune, care săracii nu știu la ce vin. 
Alex Bogdan: Știu că toată lumea spune că sezonul 2 o sa fie cel mai tare, dar chiar o să fie cel mai tare, pentru că îl avem pe Bogdan Drăcea.
Anisia Gafton: Sezonul acesta e cel mai tare, cel mai șmecher, uitați-vă neapărat.

Și în acest sezon, cea mai mare provocare a celor zece comedianți din show-ul Săriți de pe fix! va fi Planul Înclinat – un studio construit la un unghi de 22,5 grade, unde invitații vor improviza personaje într-o serie de scenete. Câți vor rămâne în picioare în încercarea de a intra în rol și câți vor fi încurcați de gradul de înclinare a platoului, vom vedea în cel de-al doilea sezon Săriți de pe fix!

Săriți de pe fix! – Un show înclinat spre comedie.

Foto: CAPTURĂ TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni