Ce putem consuma la micul dejun? Ce recomandă specialistul Mario Popescu

Specialistul Mario Popescu ne recomandă ca la micul dejun să avem parte de o masă bogată și sănătoasă și chiar ne dă câteva variante.

​Astfel, afirmă ce putem să ne luam doza de energie dintr-un mic dejun format din:

-ou - consumat și cu albuș și cu gălbeuș, e important ca gălbenușul să fie moale, dacă e foarte, foarte tare sau cu o culoare închisă în jur, are un grad de toxicitate; se recomandă și oule poșate, omleta la cuptor; lângă ouă putem pune un ardei roșu;

-avocado - guacamole- avocado amestecat cu roșii, ardei, ceapă și pâine integrală;

-unt de arahide - cu pâine integrală peste care am pus banane și nuci; pâinea este integrală; se recomandă două felii;

-brânzică de casă proteică peste care putem pune miere și nuci;

-porridege - terci de ovăz, banane, fructe de pădure și migdale și afine;

Vezi discuția integrală în video atașat 

FOTO: CAPTURĂ VORBEȘTE LUMEA 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni