• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Anisia Gafton: "Am un patent pentru că nu se știe că nu pot să mulțumesc pe toată luma cu nasul meu, și îl mai lungesc"

Anisia Gafton: "Am un patent pentru că nu se știe că nu pot să mulțumesc pe toată luma cu nasul meu, și îl mai lungesc"

Anisia Gafton a fost invitată la Vorbește lumea și-a deschis geanta în modul ei amuzant.

Gallery

Printre altele, a amintit și de operația ei la nas, care a stârnit și multe controverse. 
Anisia Gafton: Nu m-a invitat până acum nimeni la un ceai, dacă mă invita cineva la ceai, ziceam ce-ai. (...) În geantă am pastile pentru metabolism, dacă mai mănânci o shaorma și mai scapi un mic pe gât, imediat, agentul în acțiune. Am un șervețel dublu, dacă mai citesc facturile și văd că sunt mari, îmi șterg lacrimile. Am o tămâie, mama mea mi-a dat tămâia că a zis că îmi trebuie, nu știu de ce, m-a văzut la Săriți și a zis că trebuie cumva să te reașezi. Am rimel ca să am gene de căprioară, am turmenic, nu se știe când ai nevoie de el. Am un microfon, da, un microfon pentru că nu se știe niciodată când se încinge o petrecere. Am un patent pentru că nu se știe că nu pot să mulțumesc pe toată luma cu nasul meu, și îl mai lungesc. Am și bani cash, ia uitați doamnelor și domnilor, în premieră,câți lei,, și un ruj roșu, pentru că, dacă mi-am făcut nasul, trebuie să fie și buzele roșii lângă nas.


Se pregătește un nou sezon al show-ului de divertisment "Săriţi de pe fix". La filmările începute deja, Anisia Gafton surprinde cu un nou look.

În noul sezon se vor regăsi Anca Dinicu („Teambuilding”, „Haita de acţiune”, „Băieţi de oraş”), Anisia Gafton (câştigătoarea emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici), Alex Bogdan („Tati Part-Time”, „Libertate”, „Haita de acţiune”), Bogdan Drăcea (unul dintre matinalii Pro FM), Lucian Ghimişi („Secretul lui Zorillo, „Anticamera), Mihai Rait („Las fierbinţi”, „Naşa”) şi Paul Ipate („Misterul Aurului Dacic”, „Moromeţii 2”).

Acestora li se alătură trei nume noi:Elvira Deatcu , Maria Popovici şi Ramona Dumitrescu.

FOTO: CAPTURĂ PRO TV/ INSTAGRAM 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni