Andra cântă în scop caritabil pentru Vlăduț. Mai mulți artiști susțin cauza băiețelului de șase ani

Andra cântă în scop caritabil pentru Vlăduț. Mai mulți artiști susțin cauza băiețelului de șase ani
Autor: Dan Brumar
Data: 28 Ianuarie 2019
Andra, Monica Anghel, Nico, Aurelian Temișan, Adda, What's UP și mulți alți artiști de la noi vor cânta în această seară ca să strângă bani pentru Vlăduț, un băiețel de șase ani diagnosticat cu o boală grea.

Artiști importanți din România și-au unit forțele pentru a ajuta familia unui băiețel de șase ani care are mare nevoie de operații și tratament în străinătate. Vlăduț Cîrciu a fost diagnosticat cu neuroblastom de grad IV cu metastaze osoase, iar șansa lui la viață se află într-o clinică din Israel. Costul tratamentului se ridică la 500.000 de dolari, iar familia a reușit să strângă o parte din bani, necesari la internare. Însă, Vlăduț are încă nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, pentru a se salva de la moarte.

Imagini cu Vlăduț în clinica din Israel

În această seară, de la ora 19.30, numeroși artiști din România vor cânta în Face Club Bucharest (Piața Presei Libere nr. 3-5) pentru a susține cauza băiețelului care luptă ca un erou să trăiască. La eveniment au confirmat participarea Andra, Monica Anghel, Nico, Aurelian Temișan, Adda, What's UP, Nicole Cherry, Edward Sanda, Nicoleta Nucă, Ligia, Ilinca și Mark Stam. Gazda evenimentului caritabil „Împreună pentru Vlăduț” va fi Cătălin Măruță.

Accesul la concert se face în baza unei donații minime de 60 de lei, iar toți banii colectați vor merge la familia lui Vlăduț. Cei care vor să asiste la concert trebuie să confirme participarea la Roxana Iosif (roxana.iosif@adevarulholding.ro).

În cadrul evenimentului caritabil va avea loc și o licitație de obiecte ale unor personalități din viața sportivă și artistică de la noi. Românii care vor să susțină cauza lui Vlăduț vor putea achiziționa la licitație următoarele obiecte personale:

Rachetă de tenis semnată de Simona Halep

Trening din colecția 1986 Helmuth Duckadam

Tricou semnat de Naționala de Rugby a României

Set ceai Wagner Arte

Costum bărbătesc marca Alexandru Ciucu

Tricou semnat de Cristina Neagu

Sejur pentru două persoane în Delta Dunării

Tablou pictat de Marian Ionescu

Bijuterie marca TEILOR

Nai semnat Gheorghe Zamfir

Minge semnată Federația Română de Fotbal

Carte semnată de Dinu Săraru  

FULLSCREEN
Andra cântă în scop caritabil pentru Vlăduț. Mai mulți artiști susțin cauza băiețelului de șase ani
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO