Bill Gates a spus când se va termina concret pandemia și viața va reveni la normal

Bill Gates a spus când se va termina concret pandemia și viața va reveni la normal
Citeste mai mult despre: Bill Gates, pandemie, previziuni,
Data publicarii: 28 Aprilie 2021
Data actualizare: 11 Iulie 2021
Din punctul de vedere al lui Bill Gates, perioada la care "totul va reveni la normal" este finalul anului 2022, după ce vaccinul va ajunge la toate ţările lumii. 
Afaceristul consideră că virusul nu va dispărea, dar are încredere că boala va fi izolată şi că numărul de cazuri pozitive va fi mic. 

 
De asemenea, americanul insistă că lumea trebuie să se pregătească pentru următoarele pandemii: "E o prioritate", a declarat Bill Gates în cadrul emisiunii Sophy Ridge On Sunday, de la Sky News. 


 

"Marea Britanie şi SUA vor atinge un nivel ridicat în privinţa vaccinării până în vara anului 2021, iar eu cred că la finalul anului 2022 vaccinul va fi distribuit şi în celelalte ţări, pentru a accelera finalul pandemiei. Vestea bună e că putem propune şi variante în privinţa vaccinului. Multe variante de vaccin au funcţionat, chiar dacă observăm anumite efecte adverse. Africa de Sud şi Brazilia vor deveni prioritare în următoarele trei, patru luni", a mai spus Bill Gates. 
 
Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate, cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale doar pe voyo.ro

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA RUBRICI SPECIALE ȘI MOMENTE DIN EMISIUNILE PREFERATE:  

FOTO: SHUTTERSTOCK
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies