Cazul care a cutremurat lumea: o fetiță de 4 ani a fost găsită în viață la 18 zile după ce a fost răpită

Cazul care a cutremurat lumea: o fetiță de 4 ani a fost găsită în viață la 18 zile după ce a fost răpită
Citeste mai mult despre: Cleo Smith, rapita,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 04 Noiembrie 2021
Data actualizare: 04 Noiembrie 2021
“Un miracol” -  așa au reacționat polițiștii și presa internațională în momentul în care micuța Cleo Smith a fost "salvată din infern". Fetița fost găsită în viață și în stare bună, la 18 zile de la dispariția ei. Cleo a fost răpită din cortul familiei sale, amplasat într-un camping.

Imediat poliția a început o căutare disperată, pe toate căile – aeriene, terestre și maritime. După 18 zile, detectivii au reușit să o găsească într-o casă, nu foarte departe de locul în care a fost răpită. Poliția a făcut publică înregistrarea din momentul în care salvatorii au ajuns la micuță. 

Mulți s-au temut că această căutare se va termina tragic, iar polițiștii au avut lacrimi în ochi în momentul în care au găsit-o pe Cleo în viață.

“Am găsit-o!”, “Ești bine!” – se aud polițiștii pe înregistrare.  “Cum te cheamă? Cum te cheamă?”. Fetița a răspuns ezitând: “N-n-numele meu e Cleo”. “Bună, Cleo”, i-au spus polițiștii.

Cleo a fost găsită într-un dormitor jucându-se cu păpuși. 

Cine este bărbatul care a răpit-o pe Cleo Smith


Terry Kelly, în vârstă de 36 de ani, este bărbatul cercetat de poliție în cazul răpirii lui Cleo Smith. Încă nu a fost acuzat oficial, însă el este în custodia poliției.

Daily Mail a aflat despre bărbat că are o adevărată obsesie pentru păpuși și a creat diverse conturi de social media false, unde se laudă cu o familie imaginară. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies