Cel mai trist rămas-bun: Prințul George și prințesa Charlotte, solemni la înmormântarea străbunicii lor, Regina

Cel mai trist rămas-bun: Prințul George și prințesa Charlotte, solemni la înmormântarea străbunicii lor, Regina
Citeste mai mult despre: inmormantare, Charlotte, Printul Charles,
Data publicarii: 19 Septembrie 2022
Data actualizare: 19 Septembrie 2022
Prințul George (9 ani) și Prințesa Charlotte (7 ani) au ajuns la eveniment alături de mama lor, Prințesa de Wales, și Regina Consoartă, Camilla. 

George, al doilea în linia succesorală la tron, și sora lui mai mică, Charlotte, au fost îmbrăcați în haine negre, iar Charlotte și-a asortat la ținută o pălărie smart neagră cu fundă.

Ambii copii par să fi înțeles seriozitatea momentului, iar pozele cu ei impresionează deja în online.

Fratele lor mai mic, Louis (patru ani) nu participă la înmormântare, în schimb George și Charlotte au fost surprinși lângă sicriul Reginei, alături de mai bine de 2000 de demnitari veniți din toată lumea.

Duminică noapte, s-a confirmat faptul că Prințesa și Prințul de Wales îi vor aduce pe George (9 ani) și Charlotte (7 ani) la înmormântare, sursele Daily Mail spunând că a fost ”o decizie de familie colectivă”. Cei doi vor fi cei mai tineri membrii ai familiei regale care vor avea un rol important într-o astfel de ocazie. 

Este de așteptat ca miliarde de oameni din toată lumea să vizioneze înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, în timp ce la slujbă vor participa unii dintre cei mai puternici oameni din lume: membri ai familiei regale, președinți și prim miniștri. 

Foto: Getty
 

Secretul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies