Concertul internațional de caritate Save Ukraine – #StopWar, disponibil pe protvplus.ro
 

Citeste mai mult despre: concert, Ucraina, Varsovia,
Data publicarii: 28 Martie 2022
Data actualizare: 28 Martie 2022
Un concert-maraton internațional de caritate menit să sprijine Ucraina, numit Save Ukraine – #StopWar, a avut loc pe baza TVP, un post de televiziune polonez, duminică, 27 martie. Acesta s-a desfășurat la Varșovia.

Printre mesajele cheie ale proiectului s-au regăsit #StopWarInUkraine, #StandWithUkraine. Muzicieni, artiști, activiști civici, lideri de gândire, actori, sportivi, voluntari din întreaga lume și-au arătat sprijinul pentru Ucraina în timpul difuzării de 2 ore, care a fost retransmisă de canalele TV din aproximativ 20 de țări din Europa și din lume, precum și de platformele de streaming, precum protvplus.ro. În același timp, au fost strânse fonduri pentru abordarea problemelor umanitare cauzate de invazia militară rusă din Ucraina înainte, în timpul și după transmisiune. 

În Ucraina, teledonul a fost disponibil pe toate canalele și platformele de televiziune ucrainene care difuzează United News Marathon, cum ar fi 1+1, ICTV, STB, 2+2, Ukraine, Inter, Rada, Suspilne, precum și TET, Novy, M1, NTN, K1 și Kyivstar TV, 1+1 Video, YouTV, MEGOGO, Oll.tv, Sweet.tv și platformele TV online Volia.

Printre gazdele evenimentului s-au numărat Timur Miroshnychenko și Masha Efrosinina.

Trupe și artiști de renume mondial, precum Imagine Dragons, Nothing But Thieves, Fatboy Slim, Craig David, câștigătorii Eurovision Salvador Sobral și Netta, dar și alții au fost printre invitații care s-au adresat unui public format din milioane de persoane. La teledon au participat și artiștii ucraineni Dakha Brakha, Ruslana, HARDKISS, Jamala, Go_A, MONATIK, Alyona Alyona și alții.

REGĂSIȚI, MAI SUS, CONCERTUL INTEGRAL! 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!