Cristiano Ronaldo, prima postare după ce nu i-a fost atribuit primul gol din partida cu Uruguay

Cristiano Ronaldo, prima postare după ce nu i-a fost atribuit primul gol din partida cu Uruguay
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 29 Noiembrie 2022
Data actualizare: 29 Noiembrie 2022
În cea de-a doua etapă a grupelor Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar, Portugalia a întâlnit Uruguay, iar echipa din Europa s-a impus cu scorul de 2-0.

Prima reușită a partidei, cea din minutul 54, i-a fost atribuită mai întâi lui Cristiano Ronaldo, însă până la urmă cel în dreptul căruia a fost trecut golul a fost Bruno Ferdandes, deoarece pe reluări se vede cum Cristiano Ronaldo nu reușește să atingă mingea.

Mai mult decât atât, cei de la Gazeta Sporturilor notează că: baloanele folosite la Campionatul Mondial din Qatar au încorporat, în interiorul acestora, un cip special, care detectează fiecare atingere. Această tehnologie este folosită și în cadrul sistemului semi-automat de detectare al pozițiilor afară din joc. La faza primului gol marcat de lusitani în poarta Uruguayului, cipul nu a identificat nicio atingere decisivă a lui Cristiano Ronaldo, de aceea reușita i-a fost acordată lui Bruno Fernandes.

Cu toate acestea, imediat după ce a marcat, Cristiano Ronaldo „Am atins mingea, am atins mingea”, în timp ce se bucura pentru gol. Iar după terminarea meciului împotriva celor din Uruguay a postat un mesaj pe Instagram: „Suntem în optimile de finală ale Cupei Mondiale! Super treabă, echipă! Împotriva unui adversar de mare merit, ne-am arătat puterea și calitatea. Să mergem! Suntem în luptă și visul nostru este încă viu! Forța, Portugalia”.

Vezi și: Selly: „Contract de 1 milion de euro”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!