Iana Novac (ex A.S.I.A.), primul concert la Sala Palatului în 20 de ani de carieră

Iana Novac (ex A.S.I.A.), primul concert la Sala Palatului în 20 de ani de carieră
Iana Novac a început să cânte la vârsta de 5 ani. FOTO: www.iananovac.com
Citeste mai mult despre: Iana Novac, A.S.I.A, concert Sala Palatului,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 16 August 2022
Data actualizare: 16 August 2022
Cântăreața Iana Novac va susține un concert pentru a marca împlinirea a 20 de ani de carieră în industria muzicală. Concertul Aniversar Iana Novac va avea loc pe 24 octombrie la Sala Palatului, fiind „cel mai măreț și mai dorit vis” al artistei. 

Originară din Republica Moldova, Iana Novac și-a început cariera la doar 5 ani. Arrista activează în industria muzicală de două decenii, iar modul perfect de a spori însemnătatea aniversării este de a susține un concert de neuitat, ce urmează să fie ținut fix cu o zi înainte ca aceasta să împlinească frumoasa vârstă de 39 de ani. 

Cred că visul oricărui artist este de a-și susține propriul concert la Sala Palatului. A sosit și acest moment important, unde voi sărbători 20 de ani de activitate, 20 de ani de scenă. Acest concert este un cumul de emoții, trăiri, bucurii, muncă, speranță, reușite, visuri și multă muzică, de fapt tot ce am trăit eu în acești ani. Toate aceste lucruri le vom trăi și în seara de 24 octombrie”, a declarat Iana Novac. 

Printre invitații speciali ai artistei, care vor fi alături de ea în cadrul evenimentului, se vor număra Eugen Doga, trupa A.S.I.A, din a cărei componență Iana Novac a făcut parte, Orchestra Metropolitană București și Corul Accoustic, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga.

În ceea ce privește recitalul, Iana nu a vrut să dea prea multe detalii, dar promite publicului o seară de neuitat: „Repertoriul este unul ales, compus din cele mai frumoase piese scrise vreodată din repertoriul internațional, dar și din cel românesc. Voi bucura publicul cu premiere muzicale scrise de mine pentru această seară minunată. Vă invit la un altfel de concert, la un concert unic, unde clasicul se împletește cu sonorități și ritmuri spectaculoase”. 

Artista ce a obținut premii naționale și internaționale la concursuri și festivaluri din toată lumea invită publicul larg, iubitor de muzică bună, să ia parte la această seară magică: „Vă invit la un concert Pop Opera, unde muzica îți schimbă vibrația și te înalță pe cele mai înalte culmi emoționale și spirituale. Am spus dintotdeauna că muzica vindecă și înalță”. 

Biletele pentru concertul Ianei Novac, ce va avea loc pe 24 octombrie la Sala Palatului, se pot procura folosind link-ul: https://www.iananovac.com.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!