Kailia Posey din show-ul Toddlers and Tiaras s-a sinucis la 16 ani

Kailia Posey din show-ul Toddlers and Tiaras s-a sinucis la 16 ani
Data publicarii: 04 Mai 2022
Data actualizare: 04 Mai 2022
Kailia Posey, fetița care a devenit cunoscută datorită show-ului Toddlers and Tiaras (Frumuseţi miniaturale), s-a sinucis la vârsta de 16 ani. 

Vestea cutremurătoare că Kailia Posey a murit a ajuns virală pe internet, oamenii amintindu-și de ea ca fiind o fetiță veselă, pe vremea când participa la show-ul Toddlers and Tiaras. 

"Nu am cuvinte sau gânduri. O fetiță frumoasă a dispărut. Vă rugăm să ne acordați intimitate în timp ce plângem pierderea Kailiei. Copilul meu pentru totdeauna", a fost prima reacție a mamei sale. 

Familia fetei este devastată de descesul acesteia: „Deși era o adolescentă desăvârșită, cu un viitor strălucit în față, a luat decizia de a-și pune capăt vieții”, au declarat apropiații lui Kailia Posey pentru TMZ

A câștigat nenumărate coroane și trofee după ce a mers la concursuri de frumusețe toată viața (..) Recent, a aleasă pentru a fi majoretă la liceul în toamna viitoare”, au mai spus aceștia. 

Kailia Posey și-a făcut debutul pe micile ecrane în emisiunea Toddlers and Tiaras (Frumuseţi miniaturale), unde fetițe chiar și de 4, 5 ani mergeau la concursuri de modeling. Kailia a devenit chiar un GIF popular sub numele de „Grinning Girl”. 

Sursă foto: Arhiva/ Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!