Micutzu, show de comedie pentru românii din Frankfurt și Nurnberg

Micutzu, show de comedie pentru românii din Frankfurt și Nurnberg
Citeste mai mult despre: Micutzu, Cosmin Nedelcu, stand up comedy,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 05 Aprilie 2019
Data actualizare: 05 Aprilie 2019
Comediantul Cosmin Nedelcu (Micutzu) ajunge azi la Frankfurt pentru două reprezentații live în fața românilor care trăiesc în orașul german.

După trei zile în care nu i-a ars de glume, Micutzu onorează o invitație venită din partea comunității române din orașul german Frankturt. Azi, comediantul va susține două show-uri de stand-up comedy. Duminică, 7 aprilie, actorul va fi la Nurnberg, pentru altă reprezentație live. Micutzu va urca pe scenă alături de alți maeștri ai spectacolului de improvizație, Geo și Claudiu Popa.

Miercuri seară, Micutzu trebuia să suțină un show de stand-up comedy și la București, în The Fool, însă și-a anunțat fanii că e nevoit să renunțe la reprezentație din cauza decesului unui prieten drag.

Click bait: Lumea a crezut că a murit Micutzu

Anunțul actorului a fost preluat de o serie de publicații online, care au speculat total nefericit acest eveniment din viața lui. Florin Busuioc (Busu), care e un adversar declarat al titlurilor înșelătoare, a fost șocat de felul în care o parte a presei a încercat să obțină audiență cu acest subiect.

„I-a murit un prieten, probabil, cum s-a întâmplat și cu Oanță, căruia nu i-a murit prietenul Busu, cum am citit noi în ziare: Doliu la PRO TV. Înțelegi că a murit Micutzu. Dar de ce faceți chestia asta, că nu vă înțeleg? Ce reprezintă clicurile astea pentru voi? Ce? Bani? Așa se fac banii? Vai de capul vostru”, a comentat Busu, în direct, în emisiunea La Măruță.

Vezi tot momentul mai jos! 

FOTO: Micutzu
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies