Nathalie Maillet, directoarea unui circuitul de Formula 1, a fost ucisă de soțul ei! După crimă, bărbatul s-a sinucis

Nathalie Maillet, directoarea unui circuitul de Formula 1, a fost ucisă de soțul ei! După crimă, bărbatul s-a sinucis
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 18 August 2021
Data actualizare: 18 August 2021
Nathalie Maillet, una dintre cele mai cunoscute femei din lumea motorsportului și totodată directoare a circuitului de Formula 1 Spa-Francorchamps din Belgia, a avut parte de un sfârșit tragic.

Potrivit presei din străinătate, femeia în vârstă de 51 de ani a fost ucisă în propria locuință din Gouvy (Luxemburg) chiar de către soțul ei, Franz Dubois, după care bărbatul s-a sinucis. Mai mult decât atât, el ar mai fi ucis încă o persoană care se afla în casă în acel moment.

Jurnaliștii spanioli de la AS afirmau că persoana ucisă ar fi fost un bărbat, care era amantul lui Nathalie Maillet, în timp ce alte publicații scriau că a treia victimă era o femeie, amanta lui Franz Dubois. Însă La Libre Belgique a făcut lumină în acest caz și a dezvăluit că persoana ucisă este Ann Lawrence Durviaux, o avocată din Bruxelles şi profesoară la Universitatea din Liege.

„La ora 00.10 au fost descoperite trupurile a două femei și un bărbat într-o casă din Gouvy, toate victimele prezentând răni prin împușcare. Potrivit informațiilor noastre, bărbatul le-a împușcat și ucis pe cele două femei, iar apoi s-a sinucis cu aceeași armă”, ar fi spus și un procuror din Luxemburg.

Melchior Wathelet, președintele circuitului Spa-Francorchamps, a confirmat pentru RTL informațiile apărute în presă: „Suntem afectați. Ne gândim la familia lui Nathalie. Cei care o cunoșteau știu cât însemna Spa pentru ea și rudele ei. Aici îi plăcea să fie, unde își petrecea timpul. E o zi dificilă, dureroasă. Avea cursele de mașini în sânge. Avea ambiții, proiecte pentru circuit. Voia să fie cel mai frumos din lume. Am vorbit cu echipa și vom continua să punem în practică ideile ei, vom face ce ar fi făcut ea, ce și-ar fi dorit. Va fi mereu o parte din Nathalie în acest circuit”.

Nathalie Maillet era din 2016 directoarea circuitului de la Spa-Francorchamps. Ca o ironie a sorții, următoarea cursă din Formula 1 va avea loc chiar în Belgia, pe 29 august.

Vezi și: Cum ar trebui să te comporți la prima întâlnire
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!