Nelu Ploieșteanu a murit! Artistul avea coronavirus și era internat la Spitalul Floreasca

Nelu Ploieșteanu a murit! Artistul avea coronavirus și era internat la Spitalul Floreasca
Citeste mai mult despre: Nelu Ploiesteanu, nelu ploiesteanu a murit,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 02 Aprilie 2021
Data actualizare: 02 Aprilie 2021
Din păcate, luna aprilie începe cu o veste tristă: artistul Nelu Ploieșteanu a murit, după ce a făcut COVID-19.

„Speram să nu primesc niciodată vestea asta... Drum bun, nea Nelu! Să te ierte bunul Dumnezeu şi să-ţi odihnească sufletul în Rai”, a scris pe Facebook jurnalista Mara Bănică, ea fiind cea care a aunțat că Nele Ploieșteanu a murit. Informația a fost confirmată și de jurnalistul Dorin Chioțea.

Speram sa nu primesc niciodata vestea asta... Drum bun, nea Nelu! Sa te ierte bunul Dumnezeu si sa ti Odihneasca sufletul in Rai! ????????????

Publicată de Mara Banica pe Joi, 1 aprilie 2021

Mara Bănică a fost și cea care a anunțat, la mijlocul lunii martie, că Nelu Ploieșteanu a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca, după ce a făcut COVID-19. „Este intubat în stare extrem de gravă, bolnav de Covid, cu o saturaţie de 50% şi cu plămânii afectaţi în proporţie de 70%. Acest mesaj este un strigăt disperat al familiei către medicii de la Floreasca, care în ultimele 24 de ore, stresaţi şi obosiţi pe bună dreptate, nu au găsit calea de a comunica cu fiica artistului, Aneta. În astfel de momente, în care părintele tău se luptă pentru fiecare respiraţie, ai vrea să dai viaţă de la tine, doar că să trăiască. Dragi cadre medicale, vă e greu de un an de zile în lupta voastră continuă. Dar puţină empatie şi o vorbă bună pot schimba enorm starea unui om. Vă mulţumesc”, scria pe Facebook, pe 18 martie, Mara Bănică.

foto: Agerpres

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Ce echipă îți oferă rată de câștig de 100% în Fortnite - mitzuu & Antonia Nuckle & RobyNET - Facem Level (Gen Session) – episodul 24
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies