Noi detalii despre starea de sănătate a actriței Anne Heche. A fost declarată în moarte cerebrală

Noi detalii despre starea de sănătate a actriței Anne Heche. A fost declarată în moarte cerebrală
Citeste mai mult despre: Anne Heche, accident masina,
Data publicarii: 12 August 2022
Data actualizare: 12 August 2022
  În urma cu o săptămână, actrița Anne Heche, cunoscută pentru rolul din "Donnie Brasco" a suferit un grav accident de mașină, în Los Angeles, după ce a scapăt controlul automobilului în care se afla. Iar acum, reprezentații acesteia au anunțat oficial că medicii au declarat-o în moarte cerebrală.

Se pare că impactul a fost prea puternic pentru Anne Heche, provocându-i acesteia o leziune anoxică severă cerebrală, ce a trimis-o într-o stare de comă, precum și arsuri grave. Șansele de supraviețuire au fost de la început mici, iar confirmarea a venit la o săptămână după, când medicii au decis că actrița se află în moarte cerabrala și au hotărât deconectarea de la aparate.

În acest moment, Anne Heche va rămâne conectată la un ventilator pentru a se stabili dacă vreunul dintre organele sale este viabil pentru donare, conform dorinței acesteia.

"Anne avea o inimă imensă și îi atingea pe toți cei pe care îi întâlnea cu spiritul ei generos. Mai mult decât talentul ei extraordinar, a împărțit bunătate și bucuria, iar asta a fost munca vieții ei. Ne vom aminti de onestitatea ei curajoasă și îi vom duce dorul pentru lumina ei"
, au declarat cei dragi într-un comunicat, potrivit DailyMail.

Cauza accidentului este în curs de investigare

Potrivit poliției locale, actrița americană, în vârstă de 53 de ani, nu a mai ținut controlul volanului și s-a izbit de o casă care se afla în zonă. Imobilul a luat foc, iar vedeta s-a ales cu răni extrem de grave, motiv pentru care a fost necesară concectarea sa la aparate.

Este neclar dacă Anne Heche se afla sub influența unor anumite substanțe în momentul accidentului, cert este că în urma prevelarii de sânge au fost găsite narcotice, potrivit declarației date de purtătorul de cuvânt al Departamentului de Poliție din Los Angeles, ofițerul Jeff Lee.

Sursă foto: Getty Image

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies