O femeie din SUA, arestată după ce s-a autosatisfăcut pe plajă! Riscă să ajungă la pușcărie

O femeie din SUA, arestată după ce s-a autosatisfăcut pe plajă! Riscă să ajungă la pușcărie
Citeste mai mult despre: Christina Revels-Glick, plaja, puscarie, SUA,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 02 Septembrie 2021
Data actualizare: 10 Iunie 2022
Christina Revels-Glick, o femeie în vârstă de 34 de ani din SUA, are probleme cu legea după ce a luat o decizie cel puțin ciudată: s-a autosatisfăcut pe plajă!

Întreaga scenă s-a petrecut pe o plajă de lângă Savannah (Georgia – SUA), în jurul orei locale 17.30, după cum au afirmat oamenii legii, care au fost chemați la „locul faptei” de către o doamnă deranjată de cele văzute.

Din câte se pare, Christina Revels-Glick a folosit un vibrator pentru a se autosatisface și chiar s-a acoperit cu un prosop, pentru a nu fi observată de cei din jur. Doar că ochiul vigilent al unei alte femei, Sarah Moss, a făcut ca americanca în vârstă de 34 de ani să fie arestată.

Christina Revels-Glick le-a dezvăluit anchetatorilor că totul a durat cel mult 20 de secunde, însă acest detaliu nu a ajutat-o prea mult: ea a fost arestată și pusă sub acuzare pentru comiterea a două infracţiuni. Chiar dacă a fost eliberată pe cauțiune, jurnaliștii de la Daily Star anunță că femeia poate ajunge la închisoare pentru un an.

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies