Peste 2 milioane de români au urmărit victoria României cu Malta, în direct la PRO TV!

Peste 2 milioane de români au urmărit victoria României cu Malta, în direct la PRO TV!
Citeste mai mult despre: Romania, Malta, UEFA EURO 2020TM,
Autor: Redactia
Data publicarii: 11 Iunie 2019
Data actualizare: 11 Iunie 2019
România a reușit aseară să obțină o victorie mare în Malta, scor 4-0 și își continuă drumul spre UEFA EURO 2020. 

După o primă repriză perfectă, în care România a marcat de trei ori, prin dubla lui Pușcaș și golul fantastic al lui Chipciu, în repriza secundă, jucătorii naționalei nu s-au relaxat deloc, iar Dennis Man a stabilit scorul final. 

Seara a fost perfectă pentru suporterii naționalei. Deși naționala a spulberat reprezentativa Maltei și această victorie îi menține pe jucători în lupta pentru calificarea la EURO 2020, românii au primit o veste excelentă din Spania. Fosta campioană mondială, Spania, a învins la scor de neprezentare Suedia, echipă cu care jucatorii lui Contra se luptă pentru poziția secundă în grupa F. În acest moment, România este pe locul 3 cu 7 puncte, la egalitate de puncte cu Suedia.

Victorie categorică și pentru PRO TV!

PRO TV a condus detașat topul audiențelor luni seara, cu meciul dintre Malta și România, cu cifre de aproximativ trei ori mai mari decât locul secund pe toate segmentele de public: comercial, urban și național! La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a obținut 13.0 puncte de rating și 39.1% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, care a înregistrat numai 4.9 puncte de rating și 14.8% share. La nivel național, peste 2.2 milioane de români au făcut galerie în fiecare minut echipei naționale din fața televizoarelor, iar în minutul de aur de la 22:22, peste 2.8 milioane de români urmăreau PRO TV.

“Această victorie ne dă șansa să depindem de noi, jucăm atât cu Suedia, cât și cu Norvegia acasă. Următorul meci va fi cu Spania și trebuie să muncim la fel și, de ce nu, să scoatem un rezultat bun.”, a declarat Cosmin Contra, selecționerul României.

Meciurile pentru calificarea la UEFA EURO 2020 continuă în toamnă, în exclusivitate la PRO TV! În septembrie, România va juca acasă cu liderul grupei: Spania.

Toată România vede România!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies