Prima postare a lui Mario Iorgulescu după ce și-a reactivat contul de Instagram: „Și Hristos v-a iertat pe voi”

Prima postare a lui Mario Iorgulescu după ce și-a reactivat contul de Instagram: Și Hristos v-a iertat pe voi
Citeste mai mult despre: mario iorgulescu, Instagram,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 15 Noiembrie 2022
Data actualizare: 15 Noiembrie 2022
În luna septembrie a anului 2019, cu doar câteva luni înainte ca pandemia de coronavirus să sperie întreaga planetă și să închidă orașe întregi și chiar țări, Mario Iorgulescu se urca la volanul unui bolid după ce consumase alcool și droguri, provocând un accident în urma căruia o persoană și-a pierdut viața.

Încă de la acea vreme a început un proces lung, care nu s-a terminat nici până în ziua de astăzi, iar Mario Iorgulescu a dispărut fără urmă din România, familia acestuia afirmând că el este internat într-un spital din străinătate, deoarece a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Se pare că acum fiul lui Gino Iorgulescu se simte mai bine, iar în urmă cu doar câteva ore el a decis să-și reactiveze contul de Instagram, acolo unde a făcut imediat și câteva postări prin care le cerea iertare tuturor, dar în special lui Dumnezeu.

„Doamne, te rog să mă ierți! Dacă Dumnezeu mă poate ierta, atunci o puteți face și voi. Îmi pare rău. Doamne, iartă-mă pentru lucrurile pe care le-am făcut, iartă-mă pentru lucrurile pe care le-am spus. Dar, cel mai important, iartă-mă pentru lucrurile pe care le-am gândit. Amin”, a fost unul dintre mesajele pe care Mario Iorgulescu le-a postat pe instastory.

Apoi, el i-a rugat pe urmăritorii săi să raporteze un cont fals care are numele lui, dar a postat și încă un mesaj pe instastory: „Iertați-vă între voi, așa cum și Iisus Hristos v-a iertat pe voi”.

Vezi și: Brad Pitt se mută în România
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies