Profesoară din SUA arestată după ce a avut relații intime cu un elev! Femeia ar fi gravidă

Profesoară din SUA arestată după ce a avut relații intime cu un elev! Femeia ar fi gravidă
Citeste mai mult despre: profesoara, gravida, SUA,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 18 Octombrie 2021
Data actualizare: 31 Decembrie 2021
Heiry Calvi, o profesoară în vârstă de 41 de ani din Florida, a fost arestată, cu o cauțiune de 19.000 de dolari, după ce a mers la școală cu o armă și ar fi făcut sex cu un elev în vârstă de 15 ani.

Potrivit presei din Marea Britanie, femeia este însărcinată în prezent în opt luni, însă nu se știe dacă tatăl copilului este elevul alături de care a întreținut relații sexuale. Mai mult decât atât, anchetatorii afirmă că tânărul nu vrea să coopereze cu oamenii legii. „Când am vorbit cu el, a negat că ar fi fost victimă. El ne-a spus că nu a fost violat de profesoară”, au dezvăluit anchetatorii.

Oamenii legii afirmă însă că mai mulți colegi ai tânărului au fost audiați, iar aceștia au dezvăluit că au văzut în telefonul elevului mai multe filmulețe în care acesta apare alături de profesoara, în timp ce întrețin relații intime.

„Şcolile publice din regiunea Miami-Dade sunte complet revoltate după arestarea care implică un comportamentinadecvat al angajaţilor. Districtul va începe procedurile de desfacere a contractului de muncă, iar profesoara va fi împiedicată să caute un loc de muncă pe viitor în sistemul nostru şcolar”, au afirmat reprezentanții inspectoratului școlar.

foto: capturi YouTube

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies