Surpriză pentru fanii 5GANG: se pun în vânzare bilete VIP la cele două concerte de la Arenele Romane

Surpriză pentru fanii 5GANG: se pun în vânzare bilete VIP la cele două concerte de la Arenele Romane
Citeste mai mult despre: 5GANG, arenele romane, concert,
Data publicarii: 22 Aprilie 2019
Data actualizare: 22 Aprilie 2019
Trupa 5 GANG, care va susține pe 1 Iunie 2019, la Arenele Romane, două concerte în aceeași zi, de la ora 14:00 și de la ora 19:00, a pregătit o surpriză pentru fanii lor. Mai ales pentru cei care nu au apucat să cumpere bilete la primul concert anunțat, cel de la ora 19:00, acesta stabilind un record de timp în care biletele au devenit sold out.

Din 22 aprilie va fi pusă în vânzare o categorie specială de bilete, VIP, pentru ambele concerte, astfel că  toți tinerii care își doresc să fie prezenți la Arenele Romane, pe 1 iunie, alături de  5 GANG pot să îşi vadă idolii în regim special.

În acest moment, pe lângă noua categorie VIP, mai sunt disponibile doar 5% dintre biletele normale la spectacolul de la ora 14:00, care a fost creat la cererea fanilor. 

N-am mai făcut niciodată ceva de genul ăsta și vă zic că avem emoții combinate cu foarte, foarte mult entuziasm. Credem că o să iasă ceva foarte drăguț și suntem convinși că o să fiți acolo cu noi, trup și suflet, și o să împărtășim o energie frumoasă”, a mărturisit Selly fanilor într-un vlog lansat imediat după anunțul celor două concerte din aceeași zi. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!