Surpriză pentru fanii 5GANG: se pun în vânzare bilete VIP la cele două concerte de la Arenele Romane

Surpriză pentru fanii 5GANG: se pun în vânzare bilete VIP la cele două concerte de la Arenele Romane
Citeste mai mult despre: 5GANG, arenele romane, concert,
Data publicarii: 22 Aprilie 2019
Data actualizare: 22 Aprilie 2019
Trupa 5 GANG, care va susține pe 1 Iunie 2019, la Arenele Romane, două concerte în aceeași zi, de la ora 14:00 și de la ora 19:00, a pregătit o surpriză pentru fanii lor. Mai ales pentru cei care nu au apucat să cumpere bilete la primul concert anunțat, cel de la ora 19:00, acesta stabilind un record de timp în care biletele au devenit sold out.

Din 22 aprilie va fi pusă în vânzare o categorie specială de bilete, VIP, pentru ambele concerte, astfel că  toți tinerii care își doresc să fie prezenți la Arenele Romane, pe 1 iunie, alături de  5 GANG pot să îşi vadă idolii în regim special.

În acest moment, pe lângă noua categorie VIP, mai sunt disponibile doar 5% dintre biletele normale la spectacolul de la ora 14:00, care a fost creat la cererea fanilor. 

N-am mai făcut niciodată ceva de genul ăsta și vă zic că avem emoții combinate cu foarte, foarte mult entuziasm. Credem că o să iasă ceva foarte drăguț și suntem convinși că o să fiți acolo cu noi, trup și suflet, și o să împărtășim o energie frumoasă”, a mărturisit Selly fanilor într-un vlog lansat imediat după anunțul celor două concerte din aceeași zi. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies