The Cure și God Is An Astronaut vin în România. Cât vor costa biletele 

The Cure și God Is An Astronaut vin în România. Cât vor costa biletele
Data: 05 Noiembrie 2018
The Cure şi God Is An Astronaut concertează în Bucureşti, în Piaţa Constituţiei, în 22 iulie, anul viitor. 

The Cure, una dintre cele mai populare trupe de rock alternative din lume, are la activ un Brit Award pentru piesa „Lullaby”, dar și un MTV Video MTV Video Music Award pentru „Friday I’m In Love".

De cealaltă parte, trupa irlandeză God Is An Astronaut, una dintre cele mai importante trupe din zona post-rock-ului actual, a devenit în ultima vreme un adevărat reper al genului.

Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim şi pe eventim.ro la următoarele categorii de preţuri: Diamond Circle - 390 de lei, Golden Circle - 280 de lei, General Acces/ Standing - 220 de lei, General Acces Early Bird - 170 de lei, tribună - 420 de lei.

Anul viitor va fi un an plin pentru iubitorii de muzică plină. Și Bon Jovi se întoarce în țara noastră.

Concertul trupei Bon Jovi va avea loc anul viitor, în 21 iulie, în Piața Constituției din București.

Biletele au fost deja puse în vânzare şi vor fi disponibile pe eventim.ro, la preţuri cuprinse între 230 de lei (acces general) şi 2.445,65 de lei (Ultimate VIP Experience Package). 

Unele bilete vor fi vândute la preţ promoţional de 190 de lei (acces general) şi 230 de lei (peluză), însă organizatorii precizează că numărul lor e limitat.

Bon Jovi va sosi la Bucureşti în formula David Bryan (voce și chitară), Tico Torres (clape), Hugh McDonald, John Shanks (coproducătorul şi compozitorul trupei) şi Phil X, chitaristul care a fost cooptat oficial în trupă în turneul din 2013.

FULLSCREEN
God is Astronaut și The Cure vin în România. Cât vor costa biletele 
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO