Trupa britanică The Dire Straits Legacy va susține un concert in Bucuresti, pe data de 1 decembrie

Trupa britanică The Dire Straits Legacy va susține un concert in Bucuresti, pe data de 1 decembrie
Citeste mai mult despre: The Dire Straits, concert, Sala Palatului,
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 11 Octombrie 2018
Data actualizare: 04 Decembrie 2018
UPDATE: Concertul Dire Straits Legacy de la Beraria H din data de 1 decembrie se anuleaza. Biletele se vor rambursa incepand cu data de 3 decembrie.     

Intitulată inițial "Dire Straits", trupa a debutat în plină eră punk rock cu un stil convențional, influențat de muzica anilor șaizeci, fiind alcătuită din frații Mark și David Knopfler, John Illsley și Pick Withers. Ulterior, după turneul "On every street hour" ce a avut loc în perioada anilor 1991-1992, Mark Knopfler, compozitorul grupului, a decis să încheie colaborarea trupa căruia i-a fost fidel și s-a reorientat către o carieră solo.

Ceilalți membri au continuat să cânte pe marile scene alături de cei mai mari cântăreți precum: Eric Clapton, The Who, Sting, Rolling Stones, King Crimson, Paul Mc Cartney, Tina Turner, David Sylvian dar și mulți alți. Dorința arzătoare a fanilor de a asculta live piese de referință din istoria muzicii rock, a creat premisele reuniunii unora dintre membri, sub numele The Straits, în cadrul unui concert caritabil ce s-a desfășurat la Royal Albert Hall. 

În prezent "The Straits"  cu Alan Clark si Phil Palmer, carora li se alătură celebrul baterist Steve Ferrone, a devenit “The Dire Straits Legacy”, un pilon al muzicii rock de calitate, care reușeste să mențină în viață universul creat de Dire Straits.

Biletele sunt disponibile în reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, Diverta, benzinariile OMV, librăriile Humanitas și Carturesti și online pe www.eventim.ro.

Lista prețurilor variază în funcție aproprierea față de scenă:

VIP - 345 ron

CAT 1 – 240 ron

CAT 2 – 175 ron

CAT 3 – 125 ron

CAT 4 – 90 ron 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies