Un hoț căutat de poliția din SUA seamănă izbitor cu Bradley Cooper. Imaginile virale au produs isterie printre internauți

Un hoț căutat de poliția din SUA seamănă izbitor cu Bradley Cooper. Imaginile virale au produs isterie printre internauți
Citeste mai mult despre: Bradley Cooper, virale,
Data publicarii: 05 August 2022
Data actualizare: 05 August 2022
Imaginile cu un hoț căutat de poliția din Georgia, SUA, au creat isterie pe internet după ce fanii actorului Bradley Cooper au observat asemănarea izbitoare dintre cei doi.

Totul a început după ce politia din Georga a publicat, pe 23 iulie, un mesaj pe rețelele sociale în care cerea ajutorul comunității pentru identificarea unui hoț. Acesta fusese surprins de camerele de luat vederi în timp ce fura un laser rotativ dintr-un magazin Home Depot. Însă, spre suprinederea lor, rezultatul nu a fost cel așteptat. 

La vederea imaginilor cu bărbatul, internetul a intrat într-o isterie totală, deoarece asemănarea cu Bradley Cooper este de-a dreptul izbitoare. În fotografiile respective este surprins un bărbat de aceeași statură că a actorului, aceleași trăsături ale feței și aceeași culoare a părului, în timp ce iese lejer pe ușa magazinului fără a trece și pe la casa de marcat, pentru a plăti.

Dintre cele aproape 500 de comentarii adunate la mesajul publicat de poliție, majoritatea sunt glume pe seama întâmplării amuzante:

"Bradley Cooper a avut zile și mai bune", "Cred că rândul de la caserie a fost prea lung pentru el", "Știi că sunt vremuri grele când Bradley Cooper e nevoit să fure".


Sursă foto: Getty Images, Facebook


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies