VIDEO Emisiune TV bruiată de gemetele din timpul unei partide de amor? Ce s-a întâmplat de fapt

VIDEO Emisiune TV bruiată de gemetele din timpul unei partide de amor? Ce s-a întâmplat de fapt
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 18 Ianuarie 2023
Data actualizare: 18 Ianuarie 2023
O întâmplare de-a dreptul incredibilă a avut loc în timpul unei emisiuni care era transmisă live pe postul BBC.

Înaintea meciului dintre Wolverhampton și Liverpool, din Cupa Angliei, care a avut loc pe 17 ianuarie 2023 și terminat cu scorul de 0-1, în studioul celor de la BBC era o emisiune la care luau parte Gary Lineker, Paul Ince şi Danny Murphy.

La un moment dat, Gary Lineker a glumit cu Danny Murphy. „Poţi să nu mai faci zgomotul ăsta”, i-a spus, deoarece pe fundal se auzeau gemete unei femei din timpul unei partide de amor.

Pentru a trece peste momentul penibil, Gary Lineker i-a predate legătura lui Alan Shearer, care se afla în cabina de comentariu a meciului. „Cineva trimite ceva pe telefonul cuiva, nu ştiu dacă auziţi acasă”, a spus Gary Lineker.

După începutul partidei, Gary Lineker a dezvăluit pe Twitter că a aflat ce s-a întâmplat. Sub masa din studioul emisiunii fusese lipit un telefon mobil care reda gemetele. „Ei, bine, am găsit asta lipită pe spatele mesei. A fost un sabotaj amuzant”, a scris bărbatul pe celebra rețea de socializare.

După ce imaginile video din timpul emisiunii s-au viralizat în mediul online, cei de la BBC și-au cerut scuze public și au anunțat că au demarat o anchetă pentru a afla cum a ajuns acel telefon mobil lipit sub masă.

„Le cerem scuze telespectatorilor care s-au simțit ofensați în timpul transmisiei LIVE a meciului de fotbal. Am început o investigație, pentru a afla cum s-a întâmplat acest lucru”, au spus cei de la BBC.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!