VIDEO Prima zi de UNTOLD 2019. Tujamo, James Arthur și Dimitri Vegas, vrăjiți de publicul român

VIDEO Prima zi de UNTOLD 2019. Tujamo, James Arthur și Dimitri Vegas, vrăjiți de publicul român
Tujamo, la UNTOLD 2019. FOTO: UNTOLD
Autor: Dan L. Brumar
Data: 02 August 2019
Joi seară s-a scris o nouă filă din istoria UNTOLD. Prima zi a festivalului din 2019 a adus împreună peste 90.000 de fani ai muzicii și artiști de talie mondială. Cum au trăit starurile invitate prima zi de UNTOLD.

Prima zi de UNTOLD 2019 a fost un succes total pentru organizatori, iar cei care au asistat la concerte au avut ce vedea. Artiștii care au concertat în prima seară s-au arătat impresionați de scena principală a festivalului UNTOLD, dar și de numărul mare de participanți, peste 90.000

Citește și

Cei mai așteptați artiști au fost trioul 3 Are Legend, artistul britanic James Arthur, dar și DJ-ul german Tujamo. Prezent la toate cele cinci ediții ale festivalului, Tujamo și-a făcut o imagine exactă a publicului din România. 

„Prima dată nu știam la ce să mă aștept, dar ei mi-au arătat atât de multă dragoste încă de la început și au păstrat-o de-a lungul anilor”, spune Tujamo într-un interviu acordat PROTVPLUS.RO.

„Festivalul este o dată pe an, dar eu primesc mesaje cu cuvântul UNTOLD în fiecare zi. Le citesc pe toate, deși e greu să răspund la toate, dar asta îmi arată câtă dragoste are această țară”, mai spune Tujamo.

Vezi interviul complet mai jos!


Citește și: UNTOLD 2019. EXCLUSIV Armin van Buuren: ”Tocmai am lansat o piesă în limba română. Videoclipul va fi filmat în România

Vineri seară, Armin van Buuren va fi LIVE pe PRO TV începând cu ora 2.00. Totodată, concertul DJ-ului olandez de la UNTOLD 2019 poate fi văzut LIVE pe PROTVPLUS.RO de la ora 00.00.

 

UNTOLD 2019 James Arthur: „E un compliment că sunt invitat aici”

DJ-ul englez James Arthur este pentru a patra oară în România și a mulțumit în limba română pentru invitație. „Mereu e un compliment când sunt invitat aici”, i-a spus James colegei noastre Cătălina Oprea.

DJ-ul englez s-a deschis față de publicul din România și a vorbit despre o perioadă mai grea din viața lui, când a avut probleme cu depresia și cu adicția de substanțe.

„Am acceptat că anxietatea și depresia sunt parte din viața mea. Nu-mi mai strică viața ca în trecut, la vremea aceea erau mai puternice decât mine. A trebuit să găsesc o metodă de a mesteca tot acest negativism”, a spus James Arthur.

Vezi interviul complet mai jos!


 

UNTOLD 2019 Dimitri Vegas: „Unul dintre cele mai bune festivaluri”

Pe numele său real Dimitri Thivaios, DJ-ul belgian Dimitri Vegas face cuplu cu fratele său, Michael. În muzică sunt cunoscuți sub titulatura Dimitri Vegas & Like Mike și au revenit în România pentru a cincea ediție a festivalului UNTOLD.

Dimitri Vegas a acceptat să ofere detalii despre experiența sa aici, în exclusivitate pentru PROTVPLUS.RO.

„UNTOLD e unul dintre cele mai bune festivaluri din Europa. Îmi place România, am venit aici încă de la prima ediție. Deci pentru mine este o tradiție să performez la UNTOLD”, a spus Dimitri Vegas.

Muzicianul belgian a dezvăluit și care este cea mai mare temere a sa când se află pe scenă.

Vezi interviul complet mai jos!

FULLSCREEN
VIDEO Prima zi de UNTOLD 2019. Tujamo, James Arthur și Dimitri Vegas, vrăjiți de publicul român
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies