Emil Rengle s-a întors recent în țară și a intrat în izolare. "Am fost vizitat doar de către autorități"

Emil Rengle s-a întors recent în țară și a intrat în izolare. Am fost vizitat doar de către autorități
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 26 Martie 2020
Data actualizare: 30 Martie 2020
Să stai izolat la domiciliu nu este plăcut pentru niciunul dintre noi, dar mai ales pentru un sportiv care se antrenează zilnic. Am stat de vorbă cu Emil Rengle pentru a ne spune cum percepe această perioadă și ce activități desfășoară acasă. 

Recent întors în România, Emil ne-a confirmat faptul că a decis să rămână în casă timp de 14 zile, departe de familie și cei dragi, pentru siguranța lor. 

Recunoaște că i-a fost teamă de primele zile în care a ajuns acasă, iar explozia de informatii pe baza virusului Covid-19 l-au facut si mai temător.

"Acum 11 zile am ajuns în România și de atunci mă aflu în autoizolare, într-un apartament AirBnb din Oradea. Am vrut să fiu aproape de familia mea, fără să îi expun le vreun pericol.

Așadar, 11 zile, complet singur și vizitat numai de către autorități, au trecut destul de dificil în prima fază.

Ați auzit de MOFO (Fear Of Missing Out)? Dacă nu, va spun eu ce înseamnă:

Frica de a nu lua parte la tot ce se întâmplă nou în lume, de a nu fi la curent cu noutățile. Am trăit și eu vreo 4-5 zile în frica asta. Asta până să îmi dau seama că nimic nu e nou, că toți stăm în casă și că toți ne întrebăm cât va ține.

Astăzi, sunt mult mai relaxat. Sunt atent să îmi sun prietenii și familia zilnic ca să mă asigur că totul este în regulă cu ei, meditez, fac Yoga și Workout pe Instagram Lives, lucrez de pe laptop și predau Class-uri de dans, on-line.
___________________________________________________
Ai văzut primul episod din Viața Bate Vlogul 2? 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!