Facem Level – Summer Edition: AKollo și Meitii au avut o experiență de neuitat în GTA 5

Facem Level ndash; Summer Edition: AKollo și Meitii au avut o experiență de neuitat în GTA 5
Data publicarii: 30 Iunie 2021
Data actualizare: 30 Iunie 2021
Primul episod din Facem Level - Summer Edition îi aduce împreună pe AKollo și Meitii, care vor juca unul dintre cele mai populare jocuri de pe YouTube: Grand Theft Auto 5.

În primul episod de Facem Level, AKollo îl are ca invitat pe Mieitii, un gamer foarte cunoscut în mediul online. Aceștia vor juca GTA 5. Cu această ocazie, AKollo va testa laptopul ROG Strix Scar 17 G733 din gama Republic of Gamers

Vom avea două ediții speciale susținute de Republic of Gamers, unde vom prezenta două laptopuri diferite. Pe aceste laptopuri vom încerca două dintre cele mai căutate jocuri de pe YouTube-ul românesc și vom demonstra că putem să le facem 100% portabile. Toate înregistrările de gameplay pe care le veți vedea în acest episod vor fi făcute de pe aceste „avioane", spune AKollo. 

Primul mod din GTA pe care AKollo și Meitii l-au încercat a fost Survival. Cei doi s-au descurcat foarte bine, dar dezavantajul lor cel mare a fost că echipa a fost formată doar din doi membri. Una dintre harțile de Survival pe care au ales-o este "Grove Street", faimosul cartier din San Andreas unde se dădeau cele mai dure lupte între găştile din ghetouri. Atmosfera de război din San Andreas a fost simțită din plin și de către cei doi jucători.

În Stunt Race, AKollo și Meitii s-au distrat mai mult cu mașinile, ba chiar și-au dat seama cum să nu fie înghițiți de valuri. Câștigătorul este cel care a avut cele mai multe transformări făcute prin parcurgerea pistei pline de valuri și anume, Meitii.

Challenge-ul a trebuit să se încheie cu o luptă de "sumo" între vehiculele dobandite până în acel punct, iar Meitii a avut o mare surpriză când a încercat să lovească cu toată puterea.

Concluzia? “M-am distrat foarte, foarte mult și aștept să mai colaborăm”, spune Meitii la finalul jocului. 

Laptopul de pe care a jucat AKollo a performat excelent, iar în produsul final puteți vedea din camera care era plasata în spatele lui că jocul nu scapă niciun frame, în același timp înregistrând și clipurile din episod fără probleme.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies