Ioana Ginghină a vorbit despre o nouă sarcină! Dezvăluiri în exclusivitate în emisiunea “La Măruță”

Ioana Ginghină a vorbit despre o nouă sarcină! Dezvăluiri în exclusivitate în emisiunea La Măruță
Citeste mai mult despre: Ioana Ginghina, La Maruta,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 08 Ianuarie 2020
Data actualizare: 08 Ianuarie 2020
Anul trecut a fost unul destul de greu pentru Ioana Ginghină, care a trecut printr-o despărțire numită, după cum a spus chiar actrița, divorțul anului.

Invitată în emisiunea "La Măruță" de la PRO TV, Ioana Ginghină a vorbit despre perioada dificilă, dezvăluind că acum este foarte bine: “Sunt bine, s-a dovedit a fi o experiență bună. Relația noastră este foarte bună și ne creștem foarte frumos copilul. Chiar ne trimitem mesaje. Urările au fost pe bune și sincere. Să lăsăm ce a fost în 2019 și să ne creștem frumos copilul”.

Ioana Ginghină a vorbit și despre știrile apărute în presă, potrivit cărora ea ar fi gravidă, afirmând că s-a amuzat teribil pe această temă. Mai mult, actrița a vorbit și despre persoana alături de care și-a petrecut Revelionul, un bărbat din Oradea care i-a fost aproape în ultimele luni.

“Am citit și eu, chiar m-am distrat, că mi-a trimis un prieten cu care am făcut Revelionul. Era genul: «Eu nu ți-am făcut nimic, ce se întâmplă?». Nu există nimeni. Am fost la Oradea, la un prieten. Pe bune, nu e nimic. Nu e însurat. Am fost bolnavă și a avut grijă de mine. Un băiat extraordinar. Nu e nimic. Ne știm de mult timp. I-am cunoscut fratele și cumnata, pare că e o familie bună. El e din Oradea și atât. Omul chiar n-a vrut nimic de la mine, a avut grijă de mine. E bine să știi că există oameni așa de buni pe lumea asta, care se uită la atâtea filme pe Netflix cu tine. Hai să vedem ce iese și mai vorbim”, a spus Ioana Ginghină.

Actrița a mai dezvăluit și faptul că are momente când se gândește la un nou mariaj și o nouă sarcină, însă trebuie să apară o persoană specială care să o inspire în această direcție: „Am momente când zic nu, am momente când zic da. Contează foarte mult și persoana, dacă o să vină o persoană potrivită care să mă inspire în a face încă un copil. Mă mai văd măritată, dar nu mă grăbesc, nu acum”.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies