Actorii din Harry Potter s-au reunit în Los Angeles

Actorii din Harry Potter s-au reunit în Los Angeles
Citeste mai mult despre: Harry Potter, Matthew Lewis, Tom Felton,
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 20 August 2018
Data actualizare: 22 August 2018
Actorii din Harry Potter, Tom Felton și Matthew Lewis, s-au reunit la Los Angeles unde se pare că au avut o noapte pe cinste!

Moment unic între cei mai îndrăgiți actori din seria Harry Potter. Tinerii s-au reunit într-un eveniment care s-a ținut la Los Angeles și spre bucuria fanilor și-au făcut și câteva fotografii. Amândoi au publicat poze pe Instagram și au primit numeroase aprecieri din partea fanilor, care nu i-au uitat deși au trecut ani buni la celebra serie care a făcut senzație în toată lumea.

 

Take your Slytherin paws off me, you damn dirty ape! @t22felton

A post shared by Matthew Lewis (@mattdavelewis) on

În fotografia lui Lewis, Felton își amintește probabil de Slytherin, în timp ce Lewis îl privește cu un dispreț total. "I-ați mâinile de pe mine, Slytherin, nemernic nenorocit!" a fost descrierea pe care a pus-o actorul de origine britanică.

Asta nu a fost singură reuniune din ultimul timp pe care au avut-o actorii. În aprilie, Felton, Lewis și Emma Watson și-au făcut o fotografie unde și-au amintit de perioada când erau doar niște "colegi de școală".

 

School mates #hogwartsalumni

A post shared by Tom Felton (@t22felton) on


Harry Potter a strâns pe rețelele de socializare mai mulți fani decat intreaga populație a României.Povestea reliefează o lume a fantasticului, ce se desfăsoară în cea mai mare parte la deja-celebra Scoală de Magie și Vrajitorie (Hogwarts), o instituție destinată tinerilor vrăjitori și magicieni. Acum 17 ani a fost filmat primul film din serie și chiar și în prezent este unul dintre cele mai de succes proiecte de cinematografie.VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies