Cum arată actrița care se va transforma în Amy Winehouse pentru filmul biografic intitulat "Back to Black"

Cum arată actrița care se va transforma în Amy Winehouse pentru filmul biografic intitulat Back to Black
Citeste mai mult despre: Amy Winehouse, back to black, marisa abela,
Data publicarii: 20 Ianuarie 2023
Data actualizare: 20 Ianuarie 2023
Actrița britanică Marisa Abela va intra în pielea personajului Amy Winehouse, într-un film biografic despre viața regretatei cântărețe.

Filmările pentru filmul "Back to Black" au început pe 16 ianuarie la Londra, potrivit People. Regizat de Sam Taylor-Johnson, filmul biografic va reda "anii plini de viață ai lui Winehouse, trăiți la Londra la începutul anilor '80 și călătoria ei spre faimă".

Vestea că Marisa Abela, cunoscută pentru aparițiile în serialul "Industry", o va juca pe Amy Winehouse în filmul biogafic a apărut în iulie 2022, iar în ianuarie, 2023, actrița a publicat prima fotografie transformată în regretata cântăreață. În imaginea respectivă, Marisa a purtat celebra coafură a lui Amy, cercei supradimensionați și haine similare cu ale artistei.

Câștigătoare a șase premii Grammy la doar 27 de ani, Amy Winehouse a murit  la 23 iulie, 2011, în locuință sa din Londra, în urma unei intoxicații cu alcool, aceasta confruntandu-se cu probleme legate de droguri și alcool în mare parte din cariera sa.

"Back to Black" nu este prima încercare de a portretiza viața regretatei artiste. În 2015 a fost lansat un documentar intitulat "Amy", care i-a adus Oscarul regizorului Asif Kapadia, însă care nu a fost acceptat de familia lui Amy Winehouse, tatăl acesteia, Mitch Winehouse, clasificându-l înșelător. 

De asemenea, în 2021 a apărut alt documentar, difuzat de postul britanic BBC și narat de mama artistei, care a marcat 10 ani de la decesul artistei.

Sursă foto: Getty, Instagram

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!