Dragoș Buliga lucrează la un film de Hollywood: ”Este cea mai mare producție filmată în România”

Citeste mai mult despre: The Asset, Dragos Buliga, filmari, Romania,
Data publicarii: 14 Ianuarie 2020
Data actualizare: 14 Ianuarie 2020
La ora actuală, în București, se filmează pelicula ”The Asset”, un film de Hollywood, cu Michael Keaton, Samuel L. Jackson sau Maggie Q pe afiș.

„The Asset“ este produs de o echipă de renume internațional, Moshe Diamant („Hurricane Heist“), care a semnat o mulțime de filme de acțiune de succes în ultimii ani, și este regizat de Martin Campbell, renumit pentru filmele cu James Bond.

Citește și: Michael Keaton, primele imagini din România. Ce l-a impresionat pe actor

De filmările din România se ocupă Frame Film, casă de producție condusă de Andrei Boncea și Dragoș Buliga (regizorul serialului “Las Fierbinti”).

Dragoș Buliga a acordat un interviu protv.ro, pentru a vorbi despre experiența de a lucra la un film de Hollywood. ”Samuel L. Jackson nu a sosit încă. Michael Keaton și Maggie Q sunt aici, sunt foarte cuminți, foarte liniștiți, cu foarte mult bun simț... chiar l-am văzut pe Michael Keaton vorbind cu oamenii de pe stradă, care-l opresc și nu are nicio problemă să vorbească cu ei. Este un exemplu pentru foarte mulți actori”.

Vizionați, mai sus, interviul video cu Dragoș Buliga, care vorbește despre experiența de a lucra la un film de Hollywood. 

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies