Filmul horror Terrifier 2, val de reacții adverse în cinema. E atât de sângeros încât provoacă leșin și stări vomitive

Filmul horror Terrifier 2, val de reacții adverse în cinema. E atât de sângeros încât provoacă leșin și stări vomitive
Citeste mai mult despre: Terrifier 2, film de groaza, film horror,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 31 Octombrie 2022
Data actualizare: 31 Octombrie 2022
Terrifier 2, un film de groază cu un buget mediocru, a stârnit mare interes în cinematografele de peste Ocean. Numai că pelicula a provocat o serie de reacții adverse neplăcute celor care au cumpărat bilete la premieră, printre care leșin și stări vomitive. Autoritățile australiene și-au avertizat cetățenii.

Departamentul de Infrastructură, Transporturi, Dezvoltare Regională, Comunicații și Arte din cadrul Guvernului australian a emis o avertizare referitoare la conținutul neadecvat al filmului american Terrifier 2. Pelicula, lansată în cinematografe în weekendul de Halloween, i-a făcut pe mulți cinefili să vomite ori să leșine în sălile de cinema, din cauza scenelor sângeroase.

Conform autorităților australiene, filmul Terrifier 2prezintă o serie de crime sadice și sângeroase comise de un clovn rău. În unele scene, clovnul mănâncă bucăți de carne și organe interne ale victimelor sale”.

Citește și: Cel mai prost film creat vreodată

Pentru a putea fi acceptat în cinematografe, Terrifier 2 a fost interzis persoanelor sub 18 ani, iar explicația este cât se poate de simplă:

Filmul prezintă o serie de crime care includ cantități abundente de sânge și detalii grafice ale rănilor, cum ar fi mutilarea, decapitarea și dezmembrarea”, se mai arată pe site-ul oficial al instituției din Australia.

Terrifier 2 a avut un buget de 250.000 de dolari și a reușit să genereze încasări de 7,7 milioane de dolari.

Fotografii: Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Averea ascunsă a familiei Addams
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies