Mersul la cinema, revoluționat la Brașov

Mersul la cinema, revoluționat la Brașov
Citeste mai mult despre: cinema, Brasov, cinematograf, film,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 11 Februarie 2022
Data actualizare: 11 Februarie 2022
Brașovul are parte, începând din această lună, de un nou loc pentru a-ți petrece timpul liber: noi săli de cinema au fost deschise într-un mall din oraș.

Odată cu noua investiție vine la Brașov și un nou standard de a viziona filmele la cinema! Astfel, noua locație beneficiază de 8  săli dotate cu tehnologie inovatoare la cele mai înalte standarde, complet digitalizate, cu sonorizare și imagine impecabile, dintre care un număr de 7 săli pentru vizionarea filmelor în format 2D și 3D, precum și o sală cu formatul special 4DX, care va permite spectatorilor să experimenteze filmele cu toate simțurile și va oferi senzația că fac parte din tot ceea ce se întâmplă pe Marele Ecran. Valoarea investiției se ridică la 7 milioane de euro și a fost susținută de lanțul de cinematografe și de dezvoltatorul centrului comercial.

Astfel, la AFI Brașov va fi al șaselea cinematograf Cinema City 4DX din România, dintre cele 755 internaționale, iar cele 140 de scaune senzoriale vor ajuta spectatorii să trăiască la maxim producțiile momentului. 21 de senzații numai în sala 4DX - arome de cafea sau trandafiri, vânt puternic, fulgere intense, stropi de ploaie sau… ninsoare? Le găsiţi pe toate doar în sala 4DX.

„Suntem extrem de bucuroși să deschidem pentru brașoveni un spațiu cinematografic spectaculos la aceleași standarde oferite de Cinema City în orice capitală europeană și oraș unde este prezent. Indiferent că deschidem la Londra, Belfast sau Brașov, există aceleași standarde în toate cele peste 9.000 de săli de cinema și cele 750 de cinematografe din lume. Cu toate că am parcurs o perioadă provocatoare, echipa își onorează promisiunea de a oferi cele mai bune experiențe cinematografice și inaugurează în luna iubirii, cel mai modern multiplex din Brașov. Ce declarație de dragoste mai mare pentru brașovenii cinefili decât această deschidere, care va funcționa ca spațiu de exprimare a show-ului cinematografic, la superlativ”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager al lanțului de cinematografe.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies