Motivul pentru care Jennifer Lawrence a spus că a fost “iad” să filmeze alături de Leonardo DiCaprio

Motivul pentru care Jennifer Lawrence a spus că a fost iad să filmeze alături de Leonardo DiCaprio
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 08 Decembrie 2021
Data actualizare: 08 Decembrie 2021
Jennifer Lawrence și Leonardo DiCaprio se află în plin turneu de promovare a peliculei “Don’t Look Up”. Actrița a strălucit recent pe covorul roșu, la brațul lui DiCaprio, la premiera filmului care a avut loc la Jazz Lincoln Center din New York. 

Acum, Jennifer Lawrence, care mai are puțin și naște, face turul televiziunilor și povestește experiențe de pe platoul de filmare. 

Invitată la show-ul lui Stephen Colbert, graviduța a dezvăluit că a fost “iad” să filmeze alături de Leonardo DiCaprio și Timothee Chalamet. 

“A fost cea mai enervantă zi din viața mea!”, a spus Jennifer făcând referire la o scenă pe care a filmat-o alături de Leo și Timothee într-o mașină. 

“M-au înnebunit în aceea zi. Nu știu ce a fost. Timothee era atât de încântat că ieșise din casă după pandemie. Cred că era prima lui scenă. Iar Leo a început să vorbească despre melodia care cânta în mașină... «Știi, acest cântec era despre, știi, blah, blah, blah»”, a spus Jennifer, potrivit New York Post

“Îmi amintesc că m-am simțit îngrozitor în acea zi. A fost iadul”, a mai adăugat actrița. 

Cu toate acestea, în ciuda frustrărilor acumulate în acea zi de filmare, Jennifer a recunoscut că a fost “cool” să filmeze cu DiCaprio, Chalamet, precum și cu alți colegi din distribuție cum ar fi: Meryl Streep, Jonah Hill, Tyler Perry și Chris Evans.

“Don’t look up” spune povestea a doi astronomi, Dr. Randall Mindy (Leo DiCaprio) și Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence), care merg într-un turneu mediatic pentru a anunța sosirea unei comete care ar urma să distrugă Pământul. Filmul apare în cinematografe în 10 decembrie, iar pe Netflix va putea fi vizionat din 24 decembrie. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: TikTokJobs: Dentiști și provocări
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!