Poliția, intervenție la vizionarea „Romina, VTM”, în care joacă Bogdan DLP și Tzancă! Pe cine au scos din sală

Poliția, intervenție la vizionarea Romina, VTM , în care joacă Bogdan DLP și Tzancă! Pe cine au scos din sală
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 06 Ianuarie 2023
Data actualizare: 06 Ianuarie 2023
Începutul lui 2023 a adus în sălile de cinema un nou film românesc, „Romina, VTM!”, în care apar vedete precum Bogdan de la Ploiești, BRomaina, Nicole Cherry, YNY Sebi, Selly, Tzancă Uraganu, Cosmina Păsărin și Cristina Pucean.

După lansarea filmului, producătorii au anunțat că „Romina, VTM!” este cel mai bine vândut film românesc în pre-sale din toate timpurile: 35.000 de bilete. „Această performanță ne bucură foarte mult. Este un semn foarte bun, nu doar pentru «Romina, VTM!», ci și pentru filmul românesc în general. Faptul că românii au un apetit atât de mare să meargă în sala de cinema este îmbucurător și sperăm ca cei care au fost la cinema să le spună și prietenilor lor să meargă la film”, a spus Selly.

Însă pe TikTok au apărut filmulețe în care lumea arăta că în sălile de cinema, după vizionarea „Romina, VTM!”, a rămas foarte multă mizerie, iar Bogdan de la Ploiești și vedetele care apar în film au decis să facă ei curățenie.

@bogdandelaploiesti.haz #combină cu @Cristian Moise #rominavtm ♬ sunet original - BogdanDeLaPloiesti

Acum, pe internet a apărut un nou videoclip viral, realizat într-o sală de cinema din Ploiești, unde după începerea filmului, poliția a intrat în sală. „Întrerupem vizionarea filmului pentru scoaterea persoanelor implicate în conflict”, se poate auzi în clipul video.

Potrivit comentariilor de pe TikTok, oamenii legii au intervenit după ce unele persoane au ocupat locurile altor oameni. „S-au pus pe alte scaune decât cele de pe bilet și nu au vrut să se mute. Și au început scandalul”, a scris cineva pe internet.

@alin.bucur.03

Și Romina a rămas fără cuvinte.. ????????

♬ sunet original - Alin Bucur

„Nici la film nu mai poți să mergi că iese cu bătaie”, „Se aud seminte pe fundal”, „Și Romina a rămas fără cuvinte” și „România e țara tuturor posibilăților” au fost doar câteva dintre celelalte comentarii lăsate în dreptul clipului video pe TikTok.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!