Premiera de gală a ultimului film Terminator, anulată. Reacția lui Arnold Schwarzenegger

Premiera de gală a ultimului film Terminator, anulată. Reacția lui Arnold Schwarzenegger
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 29 Octombrie 2019
Data actualizare: 29 Octombrie 2019
Evenimentul de covor roșu, în cadrul căruia filmul Terminator: Dark Fate urma să fie proiectat marți seară în Los Angeles, a fost anulat. 

Arnold Schwarzenegger și Linda Hamilton nu vor avea eveniment de gală la lansarea în cinema a ultimului film din seria Terminator. Reprezentanții Paramount și Skydance au anunțat că au anulat vizionarea din cauza incendiilor devastatoare de pădure din California.

Actorul Arnold Schwarzenegger, eroul central al poveștii din precedentele filme din serie, s-a aflat printre persoanele evacuate din cauza flăcărilor. Arnie a postat pe Twitter un mesaj care vorbește de la sine de dezastrul provocat de foc pe coasta de vest a SUA.

„Am fost evacuați în siguranță la ora 3:30 în această dimineață. Dacă vă aflați în zona de evacuare, nu vă prostiți. Ieșiți de acolo. În acest moment le sunt recunoscător celor mai buni pompieri din lume, adevărații eroi care se aruncă în mijlocul pericolului pentru a-i proteja pe semenii lor californieni”, a scris luni starul american.

Citește și: Terminator s-a ținut de cuvânt: se întoarce pe marile ecrane. A șasea oară

Evenimentul care urma să aibă loc marți seară în Los Angeles era planificat cu săptămâni înainte. Organizatorii au decis să doneze Crucii Roșii toată mâncarea comandată pentru gală, pentru ca preparatele culinare să ajungă la persoanele sinistrate, evacuate din zona afectată de incendii.

Filmul Terminator: Dark Fate, al șaselea din serie, ajunge în cinematografele din SUA vineri. El preia acțiunea din Terminator 2: Ziua Judecății. Scenaristul James Cameron a dezvăluit că Terminator 6 nu va ține cont de acțiunea din părțile 3, 4 și 5.

Citește și: Terminator 6. Linda Hamilton explică de ce s-a întors în rolul Sarah Connor după 28 de ani

Vezi și VIDEO: Arnold, profil de campion
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies