Prima fotografie a actriței Sandra Bullock în rolul unei condamnate din filmul “The Unforgivable”

Prima fotografie a actriței Sandra Bullock în rolul unei condamnate din filmul The Unforgivable
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 27 Septembrie 2021
Data actualizare: 27 Septembrie 2021
A fost “Miss Agent Secret” sau hoața sexy din “Ocean’s 8”! Vorbim despre Sandra Bullock, una dintre cele mai talentate și frumoase actrițe de la Hollywood. În drama “The Unforgivable”, vedeta e departe de imaginea care a consacrat-o. 

“The Unforgivable” spune povestea unei condamnate pentru crimă, care iese din închisoare după 20 de ani. Bullock are rolul principal și este și unul dintre producătorii filmului. 

În prima fotografie care promovează pelicula produsă de Netflix, Sandra Bullock apare fără strop de machiaj. “Asta e Sandra Bullock?”, “Nu pot să cred!”, “E timpul ca Sandy să ia un nou Oscar!”, sunt câteva dintre comentariile postate de internauți după ce poza cu actrița s-a viralizat pe site-urile de socializare.  

Sandra Bullock în filmul The Unforgivable (foto: Profimedia Images)

Filmul va fi lansat de Netflix în 10 decembrie.  Actrița de 57 de ani joacă alături de Emma Nelson, Jon Bernthal, Viola Davis și Vincent D’Onofrio. Într-un interviu oferit pentru Entertainment Weekly, Sandra a avut doar cuvinte de laudă la adresa colegilor. 

În film, Sandra Bullock are un și un job de tâmplar la un moment dat. "Tatăl meu m-a crescut mai mult ca pe fiul pe care și-ar fi dorit să-l aibă”, a spus Sandra râzând. "El renova case și mă lua cu el, așa că nu mi-a fost deloc greu. Sunt confortabilă în acea lume. Producătorii nu au vrut să mă apropii de fierăstrău, dar le-am spus că știu ce fac. Apoi, m-am oprit și m-am gândit că nu am mai pus mâna pe unul din adolescență și că probabil ar trebui ca cineva să-mi arate cum să-l folosesc foarte repede”, a conchis Sandra. 

Fotografii: Profimedia Images/ Getty Images

Vezi și VIDEO: Mamuții sunt readuși la viață!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies