Sebastian Stan va avea propriul serial produs de Marvel, după modelul Daredevil

Sebastian Stan va avea propriul serial produs de Marvel, după modelul Daredevil
Citeste mai mult despre: Sebastian Stan, Avengers, Winter Soldier,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 31 Octombrie 2018
Data actualizare: 31 Octombrie 2018
Sebastian Stan, care îl joacă pe Winter Soldier în Universul Marvel, va avea propria serie (6-8 episoade). Personajul său are, astfel, șansa de a fi la fel de iubit ca Iron Man sau Captain America.

Actorul român e o prezență constantă în producțiile uriașe semnate Marvel Studios. După apariția în Avengers: Infinity War, producătorii seriei au confirmat că Winter Soldier va apărea și în Avengers 4, peliculă care va fi lansată în SUA în mai 2019. Numai că șefii studiourilor Marvel au în gând să-i aducă în prim-plan și pe eroii din „eșalonul doi” ai Universului Marvel, care nu au încă propriile filme. Astfel că, anul viitor Winter Soldier (Sebastian Stan) și Falcon (Anthony Mackie) vor avea propria serie produsă de Marvel.

Informația, furnizată în premieră de Variety, arată că seria în care vor apărea cei doi va avea între șase și opt episoade, va fi produsă de Marvel Studios și Kevin Feige și va fi distribuită prin Disney Streaming Service. Conform primelor date, serialul va avea parte de un buget considerabil.

Anterior, Marvel și Disney anunțaseră că intenționează să lanseze două seriale dedicate altor eroi din Universul Marvel: Loki (Tom Hiddleston) și Black Widow (Scarlett Johansson), însă prioritățile s-au schimbat. Cu toate acestea, nimeni din cadrul studiourilor de film nu a confirmat care sunt planurile pentru anul 2019, informația fiind furnizată de surse neoficiale din cadrul Marvel Studios. 


Care e secretul succesului lui Sebastian Stan

Actorul român, originar din Constanța, a ajuns să joace cu nume mari de la Hollywood (Matt Damon, Scarlett Johansson, Chris Evans, Samuel L. Jackson, Robert Downey jr). Succesul său a venit în urma muncii asidue depuse și după multă răbdare. Însă, Sebstian Stan mai are un secret, mama lui.

„Mama, tot timpul mi-a spus: neapărat, să te rogi la Dumnezeu, trebuie să fii mulțumit cu ce ai, cu ce avem, pentru că nu știi de unde o să-ți vină și ce o să-ți vină”, a spus actorul pentru PROTV.RO. Vezi interviul complet mai jos!

   
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies