Serialul 'Grey's Anatomy', surpriză uriașă pentru fani. Ce personaj nou va introduce în ultimul sezon

Serialul  Grey s Anatomy , surpriză uriașă pentru fani. Ce personaj nou va introduce în ultimul sezon
Citeste mai mult despre: Anatomia lui Grey, Alex Landi,
Data: 07 Septembrie 2018
  Cel de-al 15-lea sezon și ultimul din drama medicală Anatomia lui Grey continuă să-și surprindă fanii în numeroase moduri.

Astfel, pentru prima oară în istoria serialului, ABC va introduce în distribuție primul chirurg homosexual, medicul Nico Kim, care va fi interpretat de actorul Alex Landi.

Foto: Splash News, Instagram

Landi, care este pe jumătate coreean, pe jumătate italian, s-a născut la New York. De la o vârstă fragedă, s-a concentrat pe sport, intenționând să aibă o carieră ca jucător de tenis profesionist. Dar, după ce părinții l-au dus la un spectacol pe Broadway, acesta a hotărât că vrea să devină actor, astfel că a făcut studii de specialitate în acest domeniu. 

De asemenea, este specialist în arte marțiale, acesta călătorind în Asia pentru a se antrena cu unul dintre cei mai renumiți maeștri ai acestei discipline.

Acum, Alex Landi intră în pielea chirurgului sexy Nico Kim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Landi (@alexlandi7) on

Nu este pentru prima oară când în Anatomia lui Grey apar personaje din comunitatea LGBTQ. Stagiarul Casey (interpretat de actorul transsexual Alex Blue Davis) este mândru să fie singurul de acest gen în serial, Callie Torres (interpretată de Sara Ramirez) era bisexuală, în timp ce Arizona Robbins (Jessica Capshaw) era lesbiană. Cu toate acestea, până acum, drama medicală nu avea și un chirurg homosexual.

Alex Landi a postat vestea pe contul său de Instagram, declarând că este "extrem de recunoscător" pentru noul său rol. Ultimul sezon al serialului Anatomia lui Grey va debuta în Statele Unite la sfârșitul lunii septembrie. 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO