Urzeala tronurilor, sezonul 8. Greșeala regizorului din episodul 4, sesizată de fanii serialului

Urzeala tronurilor, sezonul 8. Greșeala regizorului din episodul 4, sesizată de fanii serialului
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 Mai 2019
Data actualizare: 07 Mai 2019
Echipa serialului Urzeala tronurilor (Game of Thrones) a făcut probabil una dintre puținele erori la filmările pentru sezonul 8. Un obiect din secolul XXI a scăpat atenției regizorului și celor care au realizat decorul.

Al patrulea episod din sezonul 8 al serialului Urzeala tronurilor a fost deja văzut de telespectatorii din Statele Unite ale Americii. În timpul unei scene filmate în marea sală a castelului Winterfell, unde Daenerys Targaryen, Jon Snow și armatele reunite sărbătoresc victoria în fața Regelui nopții, apare un obiect care nu are ce căuta acolo.

E vorba de un obiect din secolul XXI, foarte comun zilele noastre, pe care fanii seriei l-au identificat imediat: un pahar de cafea de la un lanț celebru de cafenele – Starbucks, care tronează nederanjat în fața Mamei Dragonilor.

FOTO: captură video HBO

Dacă nu e eroare a echipei de filmare sau a celor responsabili cu decorurile, atunci, spun cei care au urmărit episodul 4, ar putea fi vorba de o „plasare de produse”, o reclamă ascunsă pentru renumitul brand de cafea. 

Citește și: Reacția HBO după gafa din sezonul 8 al serialului Urzeala tronurilor

Știrea s-a viralizat pe rețelele sociale, fanii serialului întrecându-se în postări ironice la adresa echipei serialului.

Le-au trebuit doi ani să facă șase episoade și au uitat un pahar de cafea în scena asta”, a spus un internaut pe Twitter.

Citește și: Urzeala tronurilor, alertă de spoiler. „Episodul 5 va fi nebunie totală”, spune actrița Emilia Clarke

„Doar în acest sezon am sesizat: s-au folosit două aripi diferite în aceeași scenă; un pahar de cafea uitat pe masă; se face referire la numele de familie al bastardul Gendry ca fiind Rivers, în loc de Waters”, a scris un alt fan al seriei.

Vezi zi:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies