Urzeala tronurilor, sezonul 8. Greșeala regizorului din episodul 4, sesizată de fanii serialului

Urzeala tronurilor, sezonul 8. Greșeala regizorului din episodul 4, sesizată de fanii serialului
Echipa serialului Urzeala tronurilor (Game of Thrones) a făcut probabil una dintre puținele erori la filmările pentru sezonul 8. Un obiect din secolul XXI a scăpat atenției regizorului și celor care au realizat decorul.

Al patrulea episod din sezonul 8 al serialului Urzeala tronurilor a fost deja văzut de telespectatorii din Statele Unite ale Americii. În timpul unei scene filmate în marea sală a castelului Winterfell, unde Daenerys Targaryen, Jon Snow și armatele reunite sărbătoresc victoria în fața Regelui nopții, apare un obiect care nu are ce căuta acolo.

E vorba de un obiect din secolul XXI, foarte comun zilele noastre, pe care fanii seriei l-au identificat imediat: un pahar de cafea de la un lanț celebru de cafenele – Starbucks, care tronează nederanjat în fața Mamei Dragonilor.

FOTO: captură video HBO

Dacă nu e eroare a echipei de filmare sau a celor responsabili cu decorurile, atunci, spun cei care au urmărit episodul 4, ar putea fi vorba de o „plasare de produse”, o reclamă ascunsă pentru renumitul brand de cafea. 

Citește și: Reacția HBO după gafa din sezonul 8 al serialului Urzeala tronurilor

Știrea s-a viralizat pe rețelele sociale, fanii serialului întrecându-se în postări ironice la adresa echipei serialului.

Le-au trebuit doi ani să facă șase episoade și au uitat un pahar de cafea în scena asta”, a spus un internaut pe Twitter.

Citește și: Urzeala tronurilor, alertă de spoiler. „Episodul 5 va fi nebunie totală”, spune actrița Emilia Clarke

„Doar în acest sezon am sesizat: s-au folosit două aripi diferite în aceeași scenă; un pahar de cafea uitat pe masă; se face referire la numele de familie al bastardul Gendry ca fiind Rivers, în loc de Waters”, a scris un alt fan al seriei.

Vezi zi:

FULLSCREEN
Urzeala tronurilor, sezonul 8. Greșeala producătorilor din episodul 4, sesizată de fanii serialului
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO