VIDEO Decizia luată de Bogdan de la Ploiești când a văzut mizeria lăsată în cinema după filmul „Romina, VTM!”

VIDEO Decizia luată de Bogdan de la Ploiești când a văzut mizeria lăsată în cinema după filmul Romina, VTM!
Citeste mai mult despre: Bogdan de la Ploiesti, cinema, Romina VTM,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 05 Ianuarie 2023
Data actualizare: 05 Ianuarie 2023
„Romina, VTM!”, filmul în care apar vedete precum Bogdan de la Ploiești, BRomaina, Nicole Cherry, YNY Sebi, Selly, Tzancă Uraganu, Cosmina Păsărin și Cristina Pucean a debutat la cinema și a reușit să devină cel mai bine vândut film românesc în pre-sale din toate timpurile: 35.000 de bilete!

„Această performanță ne bucură foarte mult. Este un semn foarte bun, nu doar pentru «Romina, VTM!», ci și pentru filmul românesc în general. Faptul că românii au un apetit atât de mare să meargă în sala de cinema este îmbucurător și sperăm ca cei care au fost la cinema să le spună și prietenilor lor să meargă la film”, a spus Selly.

Din păcate, după ce filmul a avut premiera, pe TikTok au apărut filmulețe în care se poate vedea ce mizeria a rămas în săli. „Ia uitați. Au venit românii la Romina! Ia uite. S-au eschivat. Frumos. Și așa e în toată sala”, a spus cel care a postat filmulețul în mediul online.

@jolly6819 #romina #cinema #fy ♬ original sound - Marian Dobre

În replică la cele apărute pe internet, Bogdan de la Ploiești și alte vedete care au apărut în filmul „Romina, VTM!” au mers în sălile de cinema pentru a face curățenie.

„Am doborât un nou record la Romina! Este primul film la care se aruncă cu popcorn pe jos. Până acum n-au mai existat alte filme să se întâmple așa ceva. Noi, totuși, vă încurajăm să faceți curat, la fel ca noi. Și să veniți în continuare să ne vizionați în toate cinematografele”, a spus Bogdan de la Ploiești.

@bogdandelaploiesti.haz #combină cu @Cristian Moise #rominavtm ♬ sunet original - BogdanDeLaPloiesti
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!