• Emisiuni
  • La Măruță
  • Alina Sorescu este o mamă greu încercată: „Încerc să fiu puternică”. Cum decurge divorțul de Alex Ciucu

Alina Sorescu este o mamă greu încercată: „Încerc să fiu puternică”. Cum decurge divorțul de Alex Ciucu

Alina Sorescu a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, unde a făcut mai multe declarații despre partea profesională, dar și despre cea personală. Artista a recunoscut că, profesional, lucrurile merg foarte bine, însă nu același lucru îl poate spune și din celălalt punct de vedere.

De câteva luni, Alina Sorescu a anunțat că ea și Alex Ciucu divorțează. Procesul este departe de a se încheia și durează destul de mult, tocmai pentru că, la mijloc, sunt prinse cele două fetițe pe care le au împreună.

Prin urmare, ele sunt cele mai importante, iar Alina Sorescu își dorește ca bunăstarea fetelor să primeze, motiv pentru care, în instanță, s-a luptat în acest sens. Aceasta a obținut o victorie importantă, dar lupta încă nu s-a încheiat.  

„A fost o perioadă mai grea, dar, în momentul de față, sunt mai liniștită, fetițele sunt mai liniștite, începem școala, încercăm să ne intrăm într-un ritm normal. Nu mai este valabil acel program, o săptămână, o săptămână, acum, fetele sunt cu un program cât de cât stabil.

Ce vreu să lămuresc, odată pentru totdeauna, este că nu a fost un proces de custodie. Custodia este comună, domiciliul fetelor la mine și discuțiile sunt pe marginea programului, care nu sunt, încă, definitive, pentru că procesul va mai dura.

Încerc să fiu puternică și să mă ocup cât pot de bine de fete. Încerc să fiu încrezătoare că toate lucrurile se vor liniști, la un moment dat și încerc să mă concentrez foarte mult pe activitatea mea profesională. Am făcut foarte multe lucruri în ultima vreme, am renăscut profesional și sunt foarte mândră de asta”, a mărturisit Alina Sorescu, în emisiunea „La Măruță”.

Vestea divorțului a venit ca un trăsnet pentru fanii acesteia, deoarece au anunțat că se vor separa, după 12 ani de relație. Cu toate acestea, Alina Sorescu este cu capul sus și este convinsă că lucrurile se vor așeza așa cum trebuie și că, la final, va putea să răsufle ușurată. 

„Sunt situații de viață prin care trecem și din care trebuie să ieșim bine pentru copii, pentru că fetițele sunt cele mai importante. Nu i-aș dori niciunei mame să treacă prin ceea ce am trecut eu, pentru că nu a fost o perioadă ușoară pentru fete, în care au trebuit să plece săptămânal”, a mai spus artista.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Sursa foto: Instagram I alina_sorescu_official

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni