Angela Rusu a acceptat provocarea "spui tot sau îți ia gura foc "

Angela Rusu a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță și a răspuns întrebărilor de la rubrica "Spui tot sau îți ia gura foc". Extrem de sinceră, cântăreața de muzică populară a vorbit despre cele mai picante subiecte, inclusiv despre rivala sa din showbiz.

Angela Rusu a răspuns la mai multe întrebări în cadrul rubricii "Spui tot sau îți ia gura foc", dezvăluind cea mai mare sumă de bani primită la o dedicație sau defectele soțului. Însă, când a venit în discuție o întrebare despre rivala sa din muzica, Angela Rusu s-a dezlănțuit și a spus tot:

"Cine crezi că este cel mai prefăcut cântăreț de muzică populară", a fost întrebarea care a stârnit-o pe Angela Rusu. Sinceră, aceasta a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri - Laura Lavric.

"Am avut un scandal monstru. Chiar colegii tai m-au sunat, pentru un spectacol la Roma, pentru că eu eram un pic mai mare pe afiș decât ea, și a făcut mare scandal și a vorbit foarte urat la adresa mea și ce cânt, că nu știu să cânt, că nu a auzit de mine. Și a sunat la Roma și a zis dacă nu o dați jos de pe afiș, eu nu mai vin și bineînțeles, organizatorii au zis că "Doamnă nu veniți, noi nu schimbăm". M-a făcut în toate felurile, e cea mai prefăcută pentru că vorbește de toți artiștii, nu doar de mine. Vorbește foarte urat, acum e cu tine la masă, ai plecat de la masă și te-a bârfit în secunda doi. Oamenii au multe fețe".

În continuare, aceasta a fost întrebată care ar fi cele trei cuvinte care o caracterizează pe Laura Lavric și a răspuns din nou fără ezitare:

"Perversă, rea și invidioasă" (...). "Doamna cântecului romanesc, moldovenesc, ce hit aveți, nu vă suparăți, pe care îl cântă toată lumea la nunți, vă rog? Oare ce caut aici lângă "Măruță", invitată de ani de zile? (...)"

Vezi și ce alte răspunsuri a dat Angela Rusu la întrebările pregătite de Cătălin Măruță în materialul video de mai sus.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni