Antonio Pican, spui tot sau îți ia gura foc? Ce a mărturisit despre relația cu Andreea Bostănică

07 Octombrie 2022, 17:57

Autor: Diana Oprea

Antonio Pican a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță de a participa la celebra rubrică a emisiunii: „Spui tot sau îți ia gura foc”. 

Vloggerul n-a crezut că sosurile sunt chiar atât de picante, cum a fost avertizat de la bun început, și a spus că el chiar va mânca iute. Totuși, după prima degustare, nu s-a mai oprit din băut lapte. „Am băut doi litri. Mi-a luat gura foc, pe bune. M-a spart Măruță”, a recunoscut el mai târziu pe contul de Instagram. 
 

Antonio Pican a răspuns la cele mai arzătoare întrebări despre situația sa sentimentală. 

La una dintre întrebări, influencerul este rugat să-și imagineze un scenariu în care trebuie să aleagă între trei figuri cunoscute din mediul online. Dacă ar fi sfârșitul lumii și ar supraviețui doar el cu încă o fată, ar alege-o pe Andreea Bostănică, pentru a rămâne împreună la bine și la rău. Trebuie menționat că a respins celelalte două opțiuni trecute pe listă, Bibi și Iuliana Beregoi.

Cătălin Măruță a profitat de acel moment și l-a întrebat direct dacă este într-o relație cu Andreea, cu care apare tot mai des împreună. „Nu, încă!”, a spus Antonio Pican,  semn că și-ar dori o relație cu ea. 
 


Vezi mai multe detalii în materialul video de mai sus. 
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies