• Emisiuni
  • La Măruță
  • Victor Slav, despre plecarea Biancai din Romania: "Nu m-am dus cu ea pentru ca totul este o facatura". Ce a marturisit prezentatorul

Victor Slav, despre plecarea Biancai din Romania: "Nu m-am dus cu ea pentru ca totul este o facatura". Ce a marturisit prezentatorul

Victor Slav, despre plecarea Biancai din Romania: "Nu m-am dus cu ea pentru ca totul este o facatura". Ce a marturisit prezentatorul

In, poate, cea mai grea saptamana din viata ei, Bianca Dragusanu a acceptat sa participe la o prezentare de moda. Apoi, a plecat din tara.

Bianca Dragusanu a imbracat pe podiumul de prezentare inclusiv rochia de mireasa. A preferat sa pastreze tacerea, ca si pana acum, in relatia cu presa.

Langa Bianca s-a aflat constant sotul ei, iar cei doi s-au sarutat in fata paparazzilor, parca pentru a le transmite tuturor ca totul este bine in relatia lor.

Dupa aceea, roscata a fost surprinsa in aeroport, cand parasea tara. Nici acolo nu a facut comentarii.

Victor Slav i-a dezvaluit lui Catalin Maruta ca el si-a trimis sotia in Dubai, sa se relaxeze si sa evite toate speculatiile care au luat nastere in jurul lor.

"Eu am trimis-o pe Bianca in Dubai. Eu am dus-o la aeroport, eu o iau. Totul este o facatura, e o speculatie ca sa aiba lumea ce sa vorbeasca", a remarcat ironic Victor Slav.





Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni