Cabral și Adela Popescu, la provocarea sosurilor picante! Cum s-au descurcat cei doi prezentatori

19 Iulie 2022, 16:13

Citeste mai mult despre: La Maruta sosuri iuti, Adela Popescu, Cabral,
Autor: Alina Popa

A fost veselie mare în platoul emisiunii La Măruță! La rubrica “Spui tot sau îți ia gura foc”, Cătălin Măruță i-a avut invitați pe Adela Popescu și Cabral, prezentatorii emisiunii “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

“Spune numele unui bărbat din showbiz cu care ai fi avut o relație, dacă nu l-ai fi cunoscut pe Radu Vâlcan”, a fost prima întrebare la care a răspuns Adela Popescu. 

“Eu nu am o problemă să recunosc… e un bărbat pe care îl admir din toată inima mea. Cabral, am zis!”, a spus amuzată vedeta. 

La întrebarea “Spune trei lucruri/tabieturi enervante la Mihai Bobonete”, Cabral a răspuns: “râgâie, flatulează și nu lasă omul să stea serios niciodată”. 

Adela Popescu l-a uimit pe Cătălin Măruță după ce a dat un nume la una dintre întrebările lui, însă a refuzat să citească ce era scris pe foaie și a preferat să mănânce picant. 

“Andreea Marin! Nu citești nimic, că mănânc! (…) Da, Andreea Marin! De ce m-ai adus în acestă situație. Eu sunt carne de tun, că am și sufletul ăsta curat!”, a spus Adela spre amuzamentul colegilor de platou. 

Cabral a intervenit: “Nu mă așteptam să spui așa ceva… Adela a făcut trei băieți cu Sfântul Duh”, iar vedeta a venit cu o replică inedită: “Da, dar vezi că din mine au ieșit mai mulți bărbați decât au intrat”.

“Gluma asta n-am făcut-o eu... știi cine a făcut-o? A venit o fată la Vorbește lumea... Ce vrei? Nu este gluma mea, mi-ar fi plăcut să fie că e foarte bună! Anisia Gafton a zis. Avem și înregistrare de la Vorbește lumea. Chiar n-am zis-o eu”, a adăugat Adela. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies